Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Δημοπρατήθηκαν οι καντίνες σε όλο τον Δήμο Τριφυλίας. Αγνωστο το μέλλον του Στομίου.

Χθες, από το πρωί έως αργά το μεσημέρι, διενεργήθηκαν πλειοδοτικές δημοπρασίες για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας, προς τρίτους, με σύναψη μισθωτικής σχέσης, έναντι ανταλλάγματος, για λειτουργία τροχήλατης καντίνας, αυτοκινούμενης ή μη, για τοποθέτηση ομπρελών - ξαπλωστρών και εκμίσθωση θαλασσίων ....

μέσων αναψυχής σε θέσεις αιγιαλού - παραλίας Δήμου Τριφυλίας.

Μετά τη χθεσινή διαδικασία και την εκδήλωση ενδιαφέροντος, ύστερα και από τη σύμφωνη γνώμη του ΥΠΕΚΑ και σύμφωνα με τη σχετική ΚΥΑ, φέτος το καλοκαίρι θα λειτουργήσει καντίνα και στην παραλία της Ελαίας, στη θέση Μπούκα!
Στο Βρωμονέρι, ομπρέλες και ξαπλώστρες θα αναπτύξει ο Ανδρέας Αγορας, δίδοντας τιμή 1.000 ευρώ, ενώ ήταν και ο μοναδικός που εξεδήλωσε ενδιαφέρον.

Στη θέση Λαγκούβαρδος 1, για καντίνα, 15 τ.μ., με τιμή εκκίνησης 8.000 ευρώ, παρουσιάστηκε ένας ενδιαφερόμενος, ο Χρήστος Σαλίβερος, ο οποίος και την πήρε.

Στη θέση Λαγκούβαρδος 1, για ομπρέλες – ξαπλώστρες, 500 τ.μ., με τιμή εκκίνησης 1.500 ευρώ, παρουσιάστηκε ένας ενδιαφερόμενος, ο Σαλίβερος Χρήστος, ο οποίος πήρε και το χώρο με 1.500 ευρώ.

Στη θέση Λαγκούβαρδος 2, για καντίνα 15 τ.μ., με τιμή εκκίνησης 8.000 ευρώ, παρουσιάστηκε ένας ενδιαφερόμενος, ο Γεώργιος Μιχαλακόπουλος, ο οποίος και την πήρε με αυτό το ποσό.

Στη θέση Λαγκούβαρδος 2, για ομπρέλες – ξαπλώστρες, 500 τ.μ., 1.500 ευρώ, παρουσιάστηκε ένας ενδιαφερόμενος, ο Γεώργιος Μιχαλακόπουλος, ο οποίος πήρε το χώρο με 1.500 ευρώ.

Στη θέση Λαγκούβαρδος 3, για καντίνα και ξαπλώστρες, δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον.

Στη θέση Χρυσή Άμμος – Μάτι, για ομπρέλες και ξαπλώστρες σε χώρο 200 τ.μ., η τιμή εκκίνησης ήταν 1.000 ευρώ και εξεδήλωσε ενδιαφέρον μόνο ο Σταύρος Ζόμπολος, ο οποίος πήρε και τη θέση.

Στη θέση Μπούκα στην Ελαία, για καντίνα, με τιμή εκκίνησης 1.000 ευρώ, εξεδήλωσε ενδιαφέρον μόνο ο Δημήτρης Κανελλόπουλος, ο οποίος και πήρε τη θέση.

Δεν υπήρξε ενδιαφέρον για τις άλλες θέσεις και θα συνεδριάσει άμεσα η Οικονομική Επιτροπή για να λάβει απόφαση διεξαγωγής επαναληπτικής δημοπρασίας, καθώς και για τους όρους αυτής.

Θάρρος

Σχολιο
Με το Στόμιο τι θα γίνει???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.