Στα πλαίσια του μαθήματος «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» οι σπουδαστές του τμήματος «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef)» του Β΄εξαμήνου με την εκπαιδεύτριά τους Ελένη Καραγιώργου επισκέφτηκαν για ακόμη μια ......
φορά την Costa Navarino σε ένα συγκεκριμένο όμως εστιατόριο το “Armyra by Papaioannou”.
Οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν στην κουζίνα, μίλησαν με τον chef Νίκο Κονδύλη και αποκόμισαν γνώσεις πάνω στην fusion κουζίνα. Από το “Armyra by Papaioannou” εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για πρακτική άσκηση σπουδαστών στο εστιατόριο κατά τη θερινή περίοδο, γεγονός που θα δώσει την ευκαιρία στους σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Τριφυλίας να μαθητεύσουν δίπλα σε άριστους chef.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.