Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

«ΜΗΝΑΣ ΥΓΕΙΑΣ»
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνεχίζεται η Πανελλαδική δράση της ΝΔ «Μήνας Υγείας», με την Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του Τομέα Υγείας στη Δυτική .....

Ελλάδα στην Πάτρα την Παρασκευή στις 21/4/2017 και την Νομαρχιακή Σύσκεψη Υγείας στην Καλαμάτα, το Σάββατο, στις 22/4/17. Πρόκειται για διήμερο (21-22 Απριλίου) οδοιπορικό συναντήσεων και επισκέψεων κλιμακίου της ΝΔ με φορείς της Υγείας της Δυτικής Ελλάδας και της Μεσσηνίας, όπου θα καταγραφούν προβλήματα και αδυναμίες που παρουσιάζονται στον κλάδο.

Επικεφαλής του κλιμακίου είναι ο Τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. – Βουλευτής Επικρατείας κ. Βασίλης Οικονόμου μαζί με τον Αναπληρωτή Τομεάρχη, Βουλευτή Αχαΐας κ. Ιάσονα Φωτήλα, ενώ στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν οι Υπεύθυνοι Θεματικών Τομέων Υγείας των ΝΟΔΕ, καθώς και στελέχη του κόμματος από την Δυτική Ελλάδα και την Μεσσηνία που συμμετέχουν στον Τομέα Υγείας της ΝΔ.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν προγραμματιστεί την Παρασκευή, 21 Απριλίου συναντήσεις με φορείς της Υγείας και επισκέψεις σε δομές Υγείας του Ν. Αχαΐας. Πιο συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις στο Κ.Υ. Ακράτας, στο Πανεπιστημιακό Γ.Ν. Πατρών-Ρίο, στην Μ.Υ. ΠΕΔΥ «Άγιος Αλέξιος», στο Γ.Ν. Πατρών «Ο Άγιος Αντρέας» και στο Γ.Ν. Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο»
Το απόγευμα της ίδιας ημέρα έχει προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα και στις 18:00, η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Τομέα Υγείας ΝΔ Δυτικής Ελλάδας (Αγορά Αργύρη, Αγίου Ανδρέα 12, Πάτρα)

Το Σάββατο, 22 Απριλίου έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με φορείς της Υγείας και επισκέψεις σε δομές Υγείας του Ν. Μεσσηνίας και επίσκεψη στο Γ.Ν. Κυπαρισσίας, το Γ.Ν. Καλαμάτας και στο Πρότυπο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» και συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στο Δημαρχείο και συνάντηση-συζήτηση με τον Δήμαρχο Καλαμάτας, και στις 18:00 Νομαρχιακή Σύσκεψη Τομέα Υγείας Ν.Δ Μεσσηνίας (Αμφιθέατρο Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας).

«ΜΗΝΑΣ ΥΓΕΙΑΣ»

Παρασκευή 21/04/2017

10:00 Επίσκεψη στο Κ.Υ. ΑΚΡΑΤΑΣ
11:00 Επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γ.Ν. ΠΑΤΡΩΝ – ΡΙΟ
12:15 Επίσκεψη στην Μ.Υ ΠΕΔΥ ΑΓ. ΑΛΕΞΙΟΣ
13:00 Επίσκεψη Γ.Ν. ΠΑΤΡΩΝ "ο Άγιος Ανδρέας"
14:00 Επίσκεψη στο Γ.Ν. ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΤΡΩΝ “ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ”
17:00 Συνέντευξη Τύπου.
18:00 Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Τομέα Υγείας ΝΔ Δυτικής Ελλάδας, (Αγορά Αργύρη, Αγίου Ανδρέα 12 Πάτρα.)

Σάββατο 22/04/2017

10:15 Επίσκεψη στο Γ.Ν. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
11:45 Επίσκεψη στο Γ.Ν. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
13:00 Συνέντευξη Τύπου (γραφεία ΝΟΔΕ)
14:00 Επίσκεψη στο Πρότυπο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας “ΔΙΑΠΛΑΣΗ”.
14:30 Επίσκεψη στο Δημαρχείο και συνάντηση – συζήτηση με τον Δήμαρχο Καλαμάτας
18:00 Συνδιάσκεψη Τομέα Υγείας ΝΔ Νομού Μεσσηνίας (Αμφιθέατρο Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.