Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Ικανοποιημένο έμεινε το Κλιμάκιο της ΝΔ από την λειτουργία της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας

Απόλυτα ικανοποιημένο από την λειτουργία της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας έμεινε το κλιμάκιο της ΝΔ που επισκέφθηκε σήμερα την Κυπαρισσία στα πλαίσια του οδοιπορικού συναντήσεων και επισκέψεων με φορείς της Υγείας της Δυτικής Ελλάδας και της Μεσσηνίας, με σκοπό την καταγραφή.....

προβλημάτων και αδυναμιών που παρουσιάζονται στον κλάδο.

Το κλιμάκιο αποτελούνταν από τον Τομεάρχη Υγείας της Ν.Δ. και Βουλευτή Επικρατείας Βασίλη Οικονόμου και τον Αναπληρωτή Τομεάρχη, Βουλευτή Αχαΐας Ιάσονα Φωτήλα.
Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Περικλής Μαντάς, ο περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας αρμόδιος για θέματα Υγείας Άγγελός Χρονάς, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Τριφυλίας, ο αναπληρωτής Διοικητής στη Ν.Μ. Κυπαρισσίας Παναγιώτης Μπασάκος, και η διευθύντρια της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης της Μονάδας Κυπαρισσίας Σταματία Αλεξοπούλου.

Το κλιμάκιο ενημερώθηκε λεπτομερώς για την λειτουργία του Νοσοκομείου τόσο από Νοσηλευτικό όσο και από Ιατρικό προσωπικό και γενικότερα την λειτουργία του.
Περιηγήθηκαν σε όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου όπου έμειναν ικανοποιημένοι απ όσα είδαν κάνοντας λόγο για ένα σύγχρονο κτιριακά νοσοκομείο.

Σε κατ ιδίαν συνάντηση που είχαν στο γραφείο του Αναπληρωτή Διοικητή ο κ. Μπασάκος ενημέρωσε τα στελέχη της ΝΔ ότι τα τελευταία 20 χρόνια ποτέ δεν είχε τόσο επάρκεια σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ τα κενά που υπάρχουν σε οργανικές θέσεις είναι απειροελάχιστα.

Τα δυο στελέχη διαπίστωσαν ότι το νοσοκομείο λειτουργεί εύρυθμα και έμειναν ικανοποιημένα από την ενημέρωση που είχαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.