Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Για δευτερη συνεχή χρονιά συμμετέχει ο Δήμος Τριφυλίας στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Ο Δήμος Τριφυλίας συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από τις 18 έως 21 Μαΐου 2017, με δικό του περίπτερο.

Η Έκθεση .....

«Ελλάδος Γεύση» είναι μια έκθεση που περιλαμβάνει την προβολή της επιχειρηματικότητας, της γαστρονομίας & της ελληνικής κουλτούρας, μέσα από τη γαστρονομία, τον τουρισμό & τον πολιτισμό της.
Ελάτε να ταξιδέψουμε την Ελλάδα στην Τριφυλία … ως ευλογημένο τόπο αγροτικής παραγωγής, ως τόπο με πολιτιστική ταυτότητα, ως περιοχή με γαστρονομική γευστική αναφορά και ως εξαιρετικό τουριστικό προορισμό.

Όσοι παραγωγοί (με ετικέτα) επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση και να προβάλουν τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους στο περίπτερο του Δήμου, θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 5 Μαΐου 2017.
Μπορούν να συμμετέχουν εμπορικοί σύλλογοι, ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα, καθώς και επιχειρήσεις εστίασης.
Διάθεση χώρου : ράφια και πάγκος σε χώρο 3 τ.μ. ανά συμμετέχοντα.
Για την καλύτερη προβολή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να υποστηρίζουν τα προϊόντα τους στο χώρο του περιπτέρου. Θα έχουν δε τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε επαγγελματικές συναντήσεις Β2Β με ενδιαφερόμενους εμπορικούς επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Δηλώσεις συμμετοχής :
Παν/της Τσίγγανος τηλ. 6946666152
Ανδρέας Μπουγάς τηλ. 6977014918
Φωτεινή Στυλιανού τηλ. 2761360033/ 6948258958

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, Πολιτισμού & Αθλητισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων & Κοιν/των Ελλάδος, με τη στήριξη του Δήμου Περιστερίου.
Χορηγοί επικοινωνίας : η Εφημερίδα Realnews και το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Πληροφορίες για την έκθεση στην ηλεκτρονική δ/νση http://www.elladosgefsi.gr/.
Αξίζει να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ….ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.