Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Φιλιατρά: Νεα απόπειρα διάρρηξης το βράδυ της Ανάστασης.

Τρίτωσε το κακό για γνωστό συμπολίτη μας στην Περιοχή του Παλιού γηπέδου Φιλιατρών καθώς το βράδυ της Ανάστασης άγνωστοι πήγαν για τρίτη φορά στο σπίτι του στις 11:30 το βράδυ με πριόνι να κόψουν τα λουκέτα.

Όπως μας είπε ο .....

Αναγνώστης μας, οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον πατέρα του που δεν πήγε στην Ανάσταση και άκουσε θορύβους στην πόρτα και μετά από επέμβαση του τράπηκαν σε φυγή.

Ο συμπολίτης μας κανει λόγω για οργανωμένους διαρρήκτες, και δεν κρύβει την οργή του για τους δυο νεκροθάφτες του ΑΤ Φυλιατρών, τον Καλαματιανό πρώην διαιτητή Πέτρο Κωνσταντινέα και την Εκ Κάμπου Αβίας Καταγόμενη Γιώτα Κοζομπόλη για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη αφού οι διαρρήκτες έχουν αποθρασυνθεί απ' όταν άρχισε να γίνεται λόγος για κλείσιμο του ΑΤ Φιλιατρών από τον Κωνσταντινέα.

Ο συμπολίτης μας δηλώνει απελπισμένος από τις συνεχής προσπάθειες διάρρηξης του σπιτιού του που σκέφτεται να πάρει το νόμο στα χέρια του.

1 σχόλιο:

  1. Αλήθεια. Εκεί στα άκρα που μας εξωθούν οι δυο νεκροθάφτες του ΑΤ Φιλιατρών Κωνσταντινέας και Κοζομπόλη ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ.... ΛΕΩ ΑΝ γίνει κανένα έγκλημα, θα τολμήσουν να κατηγορήσουν κανέναν για ανθρωποκτονία????
    ΟΛΗ η κοινωνία των Φιλιατρών θα τον Υπερασπιστεί.
    Επιτέλους, ας σοβαρευτούν οι δυο Βουλευτές της "Πρώτης Φοράς Αριστερά" γιατί έτσι και αλλιώς δεν θα υπάρξει "δεύτερη φορά Αριστερά" και μην τολμήσουν να κλείσουν το τμήμα μας.
    Γιατί όταν δεν θα έχουν Βουλευτική ασυλία, δεν θα προλαβαίνουν να μετρούν τα .... έργα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.