Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Διαπιστώσεις Ανδρινόπουλου στην καθυστέρηση ορισμού Αντιδημάρχων

Έχουν περάσει ήδη 13 ημέρες από τη λήξη της θητείας των τέως αντιδημάρχων και ο δήμαρχος Τριφυλίας δεν έχει αποφασίσει ακόμη να ορίσει νέους, με αποτέλεσμα βασικοί τομείς του Δήμου να είναι ακέφαλοι και να υπολειτουργούν. Οι επερχόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα και στους Έλληνες ασφαλισμένους, συνταξιούχους και μη, από το νόμο Κατρούγκαλου, ήταν γνωστές σε όλους, δήμαρχο και συμβούλους της πλειοψηφίας από τον περασμένο Μάιο και θα έπρεπε να λάβουν τα μέτρα τους ώστε κανένας τομέας του Δήμου να μη μείνει ακέφαλος ούτε......

για μία ημέρα, μέχρις ότου αποσαφηνισθούν οι όποιες παρατηρήσεις και διορθωθούν οι δυσλειτουργίες και τα κενά που δημιούργησε αυτός νόμος.

Τη σημερινή δημοτική αρχή όμως, δεν την ενδιαφέρει η εύρυθμη λειτουργία και ο συντονισμός των υπηρεσιών του Δήμου, αλλά πρωτίστως την ενδιαφέρει η αντιμισθία των αιρετών συμβούλων της, διότι διαφορετικά θα είχε ορίσει εντεταλμένους συμβούλους, με τις αρμοδιότητες των αντιδημάρχων και έτσι δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα στη λειτουργία και το συντονισμό των υπηρεσιών.

Δυστυχώς για το Δήμο Τριφυλίας, ο κ. Κατσίβελας και οι συνεργάτες του, παρακολουθούν από μακριά τα τεκταινόμενα στο Δήμο, ρίχνοντας πάντοτε το βάρος στο επικοινωνιακό παιχνίδι και έχοντας έτοιμη τη δικαιολογία για ότι δεν τους είναι αρεστό ή εύκολο στη διοίκηση, ότι φταίνε οι προηγούμενοι ή φταίει η κυβέρνηση ή φταίει η οικονομική κρίση που μαστίζει τη Χώρα μας.

Η παράταξή μας "Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ" από τη θέση της μείζονος μειοψηφίας, θα είναι δίπλα στους πολίτες της Τριφυλίας και ανά πάσα στιγμή είτε εντός είτε εκτός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου θα παρεμβαίνει με προτάσεις, αλλά και ασκώντας κριτική στη δημοτική αρχή με μόνο γνώμονα το συμφέρον των πολιτών της Τριφυλίας και όχι την επαγγελματική μας αποκατάσταση και το πολιτικό μας μέλλον.

Γαργαλιάνοι 13 Μαρ 2017
Ευστάθιος Ανδρινόπουλος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
"Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ"

ΣΧΟΛΙΟ
Ο Δημος Τριφυλίας πληρώνςει Νομικό Σύμβουλο για τα νομικά θέματα του Δήμου.
Για ένα τόσο σοβαρό θέμα ο Νιμικός Σύμβουλος τι ενημέρωση παρείχε για την επερχόμενη εμπλοκή στην Δημοτική Αρχή???
Τελικώς ο Νομικός Σύμβουλος ΚΑΝΕΙ Η ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ την δουλειά του για την οποία πληρώνεται από τον Δήμο για να παρέχει πλήρη ενημέρωση για ΟΛΑ τα θέματα Νομοθεσίας???
Τι ε΄χει να πει τώρα ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου για την εμπλοκή που εχει δημιουργηθεί και που θα έπρεπε ΕΓΚΑΙΑΡΑ να ενημερώσει την Δημοτική Αρχή?



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.