Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

4 και ΟΧΙ 5 ποδοσφαιριστές στέλνει ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΕΡΑΝΗ για προπονήσεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός [ ΗΧΗΤΙΚΟ ]

Πολλές κουβέντες και σκόρπια λόγια απο διάφορους λέγονται στα Φιλιατρά τις τελευταίες ώρες σχετικά με το πόσα παιδιά από τις ακαδημίες της Εράνης θα μεταβούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για διοκομαστικές προπονήσεις το Διήμερο 25 και 26 Μαρτίου.

Και επειδή τα .....

πολά λόγια είναι φτώχεια, και επειδή το Filiatra News Δεν γράφει ανακρίβειες όπως κάποιοι..... διαλαλούν αριστερά και δεξιά επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο της Εράνςη Φιλιατρών κ ΓΙΑΝΝΗ ΓΡΙΒΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ που είναι κα καθ ύλην αρμόδιος να απαντήσει στο ερώτημα αυτό.

Ο πρόεδρος της Εράνης ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ότι στις δοκιμαστικές προπονήσεις της ΠΑΕ ΠΑναθηναϊκίος θα μεταβούν απο τις ακαδημίες της Εράνης ΜΟΝΟ ΤΕΣΣΕΡΑ (4) ΠΑΙΔΙΑ
Για τόσα άτομα έχω υπογράψει συνοδευτικό χαρτί, είπε ο πρόεδρος της ομάδας, τόσα άτομα θα πανε.
Μεϊντάνης Διονύσιος,
Μπουρδέκας Αναστάσιος,
Χρονόπουλος Παναγιώτης και
Λαμπρόπουλος Χρήστος.
Παιδιά που δεν ανήκουν στην ομάδα αρα δεν έχουν και Δελτίο δεν μπορώ να τα στείλω.

Ακουστε την ηχητική δήλωση για να ξέρετε και εσείς τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ και μην ακούτε τις διάφορες ανακρίβειες που κυκλοφορούν κάποιοι στα Φιλιατρά, νομίζοντας ότι κάνουν κουμάντο εκείνοι στην ομάδα.

Τα επίσημα χείλη της ομάδας είναι ο Πρόεδρος Γιάννης Γριβοκωστόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Γριβοκωστόπουλος για να ανακοινώνουν πράγματα.

5 σχόλια:

  1. σου απαντησε ο προεδρος παραιτερω πληροφοριες στο επισημο σιτε της ακαδημιας www.akadhmieserani.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμ δεν τοακουω τι λεει ο Γιαννης???
    ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΧΑΡΤΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ (4) ΑΤΟΜΑ.
    Τωρα τι λες εσύ το ακούω βερεσέ. Εσένα θα ακούσω ή τον ΠΡΟΕΔΡΟ της Ομάδας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. διευκρηνηση για τα 4 ατομα που υπαρχη επισημο δελτιο για ακου και μετα τη λεει,δηλ οσα παιδια δεν εχουν δελτιο δεν ανηκουν στην ακαδημια και στην ερανη.και δεν μπορεις εσυ να ξερης πιο πολλα απο εμας.
    και μαθε η μαλον πηγαινε σε καμμια σχολη δημοσιογραφιας να σε μαθουνε να κανης ρεπορταζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετα λεει:
    Τωαρ αν υπάρχει κάποιο παιδί ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΜΟΠΝΩΜΕΝΑ που θελόυν να το ποανε για διοκιμη και δεν εχει δελτίο την ομάδα καλώς να το πανε. ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ακου φιλε εισαι ηλιθιος γιατι με την ερανη δεν εχεις σχεση και την δευτευρα το πρωι θα παραδωσεις τα κλειδια του σιτε στην ερανη.εσυ δεν εχεις καμμια αρμοδιοτητα με την ερανη και δεν μπορεις να εχης αρμοδιοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.