Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Για τα προβλήματα της Τριφυλίας ενημέρωσε τον Νίκο Παππά ο Δήμαρχος Τριφυλίας.

Συνάντηση στο Διοικητήριο με δημάρχους της Μεσσηνίας είχε σήμερα το πρώι ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που .....

αντιμετωπίζουν οι δήμοι της Μεσσηνίας.

Σε ότι αφορά τον Δήμο Τριφυλίας ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας στην ενημέρωση που παρείχε στον υπουργό εξέφρασε τα έντονα παράπονα του για την κατάργηση του ΑΤ Φιλιατρών και Κοπαμνακίου λέγοντας στον Υπουργό ότι έχει ιδιαιτερότητες ο Δήμος Τριφυλίας και μετέφερε στον Νίκο Παππά την έντονη δυσαρέσκεια, ανησυχία και αναστάτωση που έχει προκαλέσει η εφαρμογή της απόφασης στους πολίτες.

Αναφερόμενος στους δασικούς χάρτες ο Δήμαρχος Τριφυλίας ζήτησε την μη εφαρμογή της διαδικασίας των Δασικών χαρτών έτσι ώστε να γίνουν οι κατάλληλοι χειρισμοί και καλύτερη οργάνωση στο θέμα που αυτή την στιγμή δημιουργεί αναστάωση στην Κοινωνία.

Αναφέρθηκε στον θέμα με τον Κυπαρισσιακό κόλπο. και τα μέτρα που έχουν ληφθεί με την κοινωνία να είναι αντίθετη με τα μέτρα αυτά.

Αναφέρθηκε για το λιγνιτορυχείο που πρόκειται να γίνει στη Κυπαρισσία, τον αυτοκινητόδρομο Καλό νερό Τσακώνα και την ανάπτυξη που μπορεί να φέρει στην περιοχή και τόνισε ότι δεν μπορεί η Ιόνια Οδός να σταματήσει στον Πύργο.

Εκανε αναφορά στον δρόμο Φιλίατρά - Γαργαλιάνοι δινοντας έμφαση στην συνδεση δυο πολυ μεγάλων πόλεων.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Παππά και για το μεγάλο αναπτυξηιακό έργο που είναι το Φιλιατρινό Φράγμα που έχει ολοκληρωθεί αλλά χωρίς τα ύδρευσης δεν μπορεί να γίνει κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.