Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Όταν η αλήθεια διαστρεβλώνεται, χάνεται η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς.

Ο απολογισμός των πεπραγμένων του 2016 της Περιφερειακής Αρχής Πελοποννήσου είναι σημαντικός, διότι οι πολίτες των πέντε νομών της Πελοποννήσου γνωρίζουν το έργο που έχει παραχθεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και κρίνουν την αυτοδιοικητική παρουσία των αιρετών που οι ίδιοι ψήφισαν να τους εκπροσωπούν.

Η έλλειψη εγγύτητας με το κέντρο των αποφάσεων στην Τρίπολη, έχει οδηγήσει πολλές φορές σε παραπληροφόρηση την κοινωνία, κυρίως από την προσπάθεια των μειοψηφιών να μηδενίσουν, να απαξιώσουν και να δυσχεράνουν του έργο της πλειοψηφίας του Π.Σ.

Στη συνεδρίαση της 25/1/2017, οι μειοψηφίες του Π.Σ., με ισχνή εκπροσώπηση των συμβούλων τους που δεν θεώρησαν καλό να παρευρεθούν, ακολούθησαν πάλι την ίδια τακτική , εμπλουτίζοντάς την με την άκομψη προσπάθεια διχασμού της αυτοδιοίκησης Α' και Β΄βαθμού, κάτι που φυσικά δεν υφίσταται παρά μόνο στο μυαλό κάποιων, ενώ με αφοριστικό λόγο και αποπροσανατολιστικό της πραγματικότητας, δεν βρήκαν κάτι καλό να πουν.

Συγχρόνως, επικεφαλής των ελασσόνων μειοψηφιών, όπως κ. Γόντικας και ο κ. Αλευράς, θέλησαν να παρουσιάσουν μέσω του τύπου, μία άλλη πραγματικότητα στους Πελοποννησίους, εκτός της πραγματικής. που είναι το πολύπλευρο, πολυθεματικό και ουσιαστικό έργο της Νέας Πελοποννήσου , των στελεχών της και φυσικά του Περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη, σε κάθε τομέα που αγγίζει την ανάπτυξη, την παιδεία, την αλληλεγγύη, την υγεία, τις υποδομές, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την αγροτική οικονομία, το περιβάλλον, την πολιτική προστασία και πολλούς ακόμη τομείς πολιτικής και αυτοδιοικητικής δράσης.

Κοιτώντας κατάματα τους Πελοποννησίους , συνεχίζουμε μέχρι το τέλος της θητείας μας το σημαντικό έργο μας, στεκόμενοι δίπλα στα μεγάλα και συσσωρευμένα προβλήματα που δυστυχώς επιφύλαξε η σημερινή Κυβέρνηση στην κοινωνία, δίνοντας λύσεις από τις δικές μας αρμοδιότητες και τους πόρους, εκεί που οι άλλοι αδυνατούν να πράξουν, κυρίως λόγω ιδεοληψιών και έλλειψης οράματος για τον τόπο.

Αντωνία Μπούζα
Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου
Εντετ. Σύμβουλος Τουρισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.