Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Τι ετοιμάζουν Nova και Cosmote TV για τις γιορτές!

Έχοντας ήδη μπει σε κλίμα Χριστουγέννων και με τα γιορτινά λαμπιόνια και χριστουγεννιάτικα δέντρα να κάνουν την εμφάνιση τους σε ολοένα και περισσότερα σπίτια, η πόλη και λίγο πολύ η ζωή μας μεταμορφώνεται. Γίνεται πιο φωτεινή, πιο γιορτινή, κάτι που έχουμε μεγάλη ανάγκη ειδικά στους .......

δύσκολους καιρούς που περνάμε. Τα παιδιά περιμένουν να κλείσουν τα σχολεία και να παίξουν, να πάρουν δώρα και μαζί με τους γονείς τους να περάσουν όμορφες, οικογενειακές στιγμές. Αλλά κι εμείς οι μεγαλύτεροι περιμένουμε λίγες στιγμές χαλάρωσης, χαράς και διασκέδασης.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι δύο μεγάλες συνδρομητικές πλατφόρμες της Nova και του Cosmote TV, που ετοιμάζονται να φορέσουν τα γιορτινά τους και να προσφέρουν στους συνδρομητές τους ειδικά εορταστικά κανάλια, με στόχο να προσφέρουν χριστουγεννιάτικες βραδιές με ψυχαγωγία και όμορφες χαλαρές στιγμές.

COSMOTE TV

Στα πέντε χρόνια λειτουργίας της, η συνδρομητική πλατφόρμα του OTE TV (πλέον COSMOTE TV) έχει ενσωματώσει αρκετές φορές στο πρόγραμμα της ειδικά θεματικά κανάλια (OTE Cinema 007, OTE Cinema House of Cards, OTE Cinema Star Trek κλπ.) με ιδιαίτερη επιτυχία. Φέτος, μετά την πρόσφατη συμφωνία με το studio της Disney Pictures (που έχει άφθονο σχετικό κινηματογραφικό υλικό) δε θα μπορούσε να μείνει ανεκμετάλλευτη η ευκαιρία για τη δημιουργία ενός χριστουγεννιάτικου καναλιού. Το Cosmote Cinema Xmas HD αναμένεται να εμφανιστεί την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρώσει την πορεία του λίγο μετά την εορτή των Φώτων, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου. Το κανάλι θα ξεκινά αργά το απόγευμα προβάλλοντας δύο επιλεγμένες κινηματογραφικές παραγωγές.

Nova

Το κανάλι Nova Christmas HD επιστρέφει για μια ακόμη χρονιά στο πρόγραμμα της πλατφόρμας ξεκινώντας το «ταξίδι» του το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου. Το κανάλι θα ξεκινά το πρόγραμμα του λίγο μετά τις 19.30, προβάλλοντας τρείς ταινίες από την πλούσια ταινιοθήκη της Nova (Peter Pan, Superman, Batman κ.α). Την παραμονή πρωτοχρονιάς και την πρώτη ημέρα του νέου έτους, το κανάλι θα διαφοροποιήσει το πρόγραμμα του συντροφεύοντας τους συνδρομητές για όλο το 24ωρο. Το Nova Christmas θα μας αποχαιρετήσει στις 6 Ιανουαρίου δίνοντας μας ραντεβού για την επόμενη χρονιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.