Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Φιλιατρά: Δυο χρόνια ταλαιπωρίας και εργο μηδέν

Τον.... διάολο τους έχουν βρεί ιδιοκτήτες ελαιοπερίβολων στην περιοχή του Λιμεναριού Φθιλιατρών καθώς όποτε βρέχει οι αγωγοί είναι ΤΕΛΕΙΩΣ βουλωμένοι και σε κάποια σημεία σκασμένοι με αποτέλεσμα το νερό να χύνεται μέσα στα ......

χωράφια τους και να δημιουργεί χαντάκια.

Ενας από αυτούς αγανακτισμένος από την όλη κατάσταση απευθύνθηκε στο Filiatra News λέγοντας ότι έχει κάνει από το 2014 αίτημα στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας η οποία ακόμα τουλάχιστον επίσημα με ένα έγγραφο δεν του έχει απαντήσει και μας προσκάλεσε να επισκεφθούμε το σημείο και να δείξει στον φακό του Filiatra News την επικρατούσα κατάσταση.

Εκεί διαπιστώσαμε σπασμένα κιούγκια ΤΕΛΕΙΩΣ βουλωμένες βάνες και γενικά μια κατάσταση που μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει.

Αμέσως μετα την περιοχή που είχαμε προσκληθεί να δούμε, μεταβήκαμε στην τεχνική υπηρεσία που πλέον βρίσκεται στην Οδό Δεκατεσσάρων στα γραφεία του παλιού ΑΣΟ όπου οι απάντηση που πήρε απο τον Διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας ήταν πως αρμόδια υπηρεσία για το έργο αυτό είναι η ΔΕΥΑΤ εδώ και ένα περίπου χρόνο , για να αποφανθεί να είναι να φτιαχτεί και πότε θα φτιαχτεί για να γίνει η μελέτη από την τεχνική Υπηρεσία και να εκτελεστεί το έργο.

Κατόπιν αυτής της απάντησης που πήρε ο πολίτης δήλωσε ότι θα απευθυνθεί στην ΔΕΥΑΤ για να βρει λύση στο πρόβλήμα του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.