Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

CineLux Φιλιατρά: Πρόγραμμα προβολών από 01 έως 07 Δεκεμβρίου 2016

Ανακοινώθηκε από τον κινηματογεράφο CineLux στα Φιλιατρά, το πρόγραμμα προβολών για το διάστημα από 01 έως 07 Δεκεμβρίου 2016.

Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι αναλυτικά:......




Το Bachelor

Σκηνοθεσία: Αντώνης Σωτηρόπουλος
Ηθοποιοί: Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κατερίνα Γερονικολού, Αποστόλης Τότσικας, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιότης, Τόνια Σωτηροπούλου, Αγορίτσα Οικονόμου, Λευτέρης Ελευθερίου
Διάρκεια: 101 λεπτά
Είδος ταινίας: Κωμωδία

Ημερομηνίες και ώρες Προβολής: Από Πέμπτη 01 έως και Κυριακή 04 Δεκεμβρίου στις 19:45 και 22:00.
Δευτέρα 05 έως Τετάρτη 07 Δεκεμβρίου στις 21:45


Υπόθεση
Ένα “λάθος” της νύφης, φέρνει ξανά μαζί τέσσερις φίλους της καταστροφήςκαι έναν εκρηκτικό πεθερό! Πέντε άντρες ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη να τα γκρεμίσουν όλα. Ένας πεθερός μπαίνει σε μια νεκροφόρα με σκοπό να σκοτώσει έναν έρωτα. Μια παλιά ερωμένη χορεύει ταγκό με τις αναμνήσεις της. Ένας γάμος που ματαιώνεται και μια σχέση που ξεκινάει με το πέπλο της νύφης ν’ ανεμίζει στον αέρα της ανεξαρτησίας.




Τρεχάτε Ποδαράκια μου [ Ozzy ]

Σκηνοθεσία: Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ, Νάτσο Λα Κάσα
Ηθοποιοί: (Φωνές) ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΙΝΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΙΖΑΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ , ΝΕΣΤΩΡ ΚΟΨΙΔΑΣ, ΛΟΥΚΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΟΤΣΑΗΛΙΔΟΥ

Διάρκεια: 90 λεπτά
Είδος ταινίας: Animation
Ημερομηνίες και ώρες Προβολής:
Παρασκευή 02,
Σάββατο 03 και
Κυριακή 04 Δεκεμβρίου, στις 17:50
Την Κυριακή 4/12 επιπλέον προβολή στις 11:45


Υπόθεση
Ο Όζι, ένα φιλικό και καλόκαρδο μπιγκλ θα δει την ειδυλλιακή του ζωή να αναστατώνεται, όταν η οικογένεια του αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι στην Ιαπωνία. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: δεν επιτρέπονται τα σκυλιά! Καθώς δεν μπορούν να πάρουν τον αγαπημένο τους Όζι μαζί στο ταξίδι, η οικογένεια Μάρτιν συμβιβάζεται με την αμέσως καλύτερη επιλογή, μια από τις καλύτερες πανσιόν για σκύλους, το Γάργαρο Ρυάκι. Το εντυπωσιακό με την πρώτη ματιά μέρος είναι όμως απλή συγκάλυψη για να μπορεί ο μοχθηρός ιδιοκτήτης του να πιάνει ευκολότερα σκύλους. Ο Όζι πολύ σύντομα θα βρεθεί στο αληθινό Γάργαρο Ρυάκι, μια φυλακή για σκύλους, που διοικείται από σκυλιά. Εκεί θα πρέπει να αποφύγει τους κινδύνους και να βρει δύναμη στους νέους του φίλους, τον Τσέστερ, τον Φρόνκι και τον Ντοκ, προκειμένου να δραπετεύσει και να επιστρέψει σπίτι ασφαλής.




Σπέντζα 27
Φιλιατρά
2761 032555

Δείτε στον χάρτη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.