Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Σήμερα Πέμπτη η τελευταία πράξη του δράματος με το ζεύγος Κατσούλη

Στο νεκροταφείο Καλαμάτας θα παιχτεί η τελευταία πράξη της Τραγωδίας που ξέσπασε το απόγεμα της Τρίτης με τα θανατηφόρο τροχαίο στην Καλιρρόη στο ύψος του εργοταξίου γνωστής Κατασκευαστικής εταιρίας. Μια τραγωδία που ζει εδώ και 48 περίπου ώρες η Μεσσηνία και ιδιαιτέρως τα Φιλιατρά απ όπου και καταγόταν το άτυχο ζευγάρι, ο Νίκος Κατσούλη και η σύζυγός του Παναγιώτα Κατσούλη, το γένος Κόλλια,

Το άτυχο ζευγάρι, μαζί με την .....

15χρονη κορούλα τους επέστρεφε το απόγευμα της Τρίτης από την Πάτρα που είχαν μεταβεί για να παραστούν στην ορκωμοσία του γιου της οικογένειας που αποφοίτησε από το παιδαγωγικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών.
Η ευτυχία τους μετατράπηκε σε τραγωδία αφού ο χάρος είχε άλλα σχέδια για τους ευτυχείς γονείς.
Το αυτοκίνητο τους καρφώθηκε σε τρακτέρ που σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Φωνή της Μεσσηνίας" φέρεται να μην είχε φώτα, με αποτέλεσμα όταν βγήκε στην Επαρχιακή Οδό, να μην γίνει αντιληπτό από τον 54χρονο οδηγό και να επέλθει η σύγκρουση και το μοιραίο για το ζευγάρι και τον ελαφρύ τραυματισμό της 15χρονης.

Πληροφορίες του Filiatra News αναφέρουν ότι η κηδεία του άτυχου ζευγαριού θα γίνει σήμερα Πέμπτη στις 15.00 στο Νεκροταφείο Καλαμάτας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.