Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Φιλιατρά: Παρουσιάστηκε την Πέμπτη το απόγευμα το βιβλίο του Κώστα Κόλλια Το τραγούδι της Δέμπλας.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο Πυρσός" πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Κόλλια Ερανιώτη "Το τραγούδι της Δέμπλας" που ανέλαβε να ......

εκτυπώσει και να διαθέσει για καλό σκοπό ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών.

Στην παρουσίαση ήταν Αυτοδιοικητικοί, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, οι οπολίο έμπρακτα αγκάλαθισαν το νέο δημιούργημα του Κλ΄βστα Κόλλια ο οποίος δώρισε τα πνεςυματικά του δικαιώματα στον Αγροτικό Σύλλογο για την έκδοση και πώληση του βιβλίου του οποίου τα ε΄σοδα ο Αγροτικός Σϋλλογος θα διαθέσει για καλούς σκοπούς.

Όπως είπε στην παρουσίαση του βιβλίου ο Κώστας Κόλλιας είναι ένα λαογραφικό και λογοτεχνικό βιβλίο για την σχέση τωνβ Φιλιατρινών παραγωγών με την ΅Ελιά και την καλλιέργεια της αλλά και το Ελαιόλαδο.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βασίλης Αθανασόπουλος αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία που πήρε ο Σύλλογος για την έκδοση του βιβλίου του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν για σκοπούς κοινωνικής αλληλεγγύης του συλλόγου και ευχαρίστησε τον πρώην Δήμαρχο Κώστα Κολλια που προσέφερε αφιλοκερδώς τον πνευματικό του μόχθο για την επίτευξη του στόχου που έθεσε ο σύλλογος.

Για τοπ βιβλίο μίλησαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αγροτικής ανάπτυξης και Κτηνιατρικής Τριφυλίας Αντώνης Παρασκευόπουλος, ο Δημοσιογράφος και συγγραφέας Γρηγόρης Χαλιακόπουλος και ο Ομότιμος Καθηγητής του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Πάνος Αθανασίπουλος ενώ αποσπάσματά του βιβλίου διάβασαν η φιλόλογος Ματίνα Μιχαλακοπούλου, και ο Δημοτικός υπάλληλος και μέλος του ΤΕΘ Γιώργος Καραμπότσος.

Όσοι δεν κατάφεραν να βρεθούν στην παρουσίαση του Βιβλίου και θέλουν να το αγοράσουν μπορούν να απευθυνθούν στα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Βασίλη Αθανασόπουλο τηλ: 697 74 13 095 και στον Νίκο Στριμπάκο τηλέφωνο 697 49 29 911.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.