Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

H ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΑΚΟΥ ΚΑΙ …….. ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ

Γράφει ο Γιώργος Πουλοκέφαλος

Είναι αν μη τι άλλο υποκριτική η απάντηση της έχουσας την αρμοδιότητα Περιφερειακής Αρχής για την εγκληματική της αμέλεια σε σχέση με τη δακοκτονία , στην διαμαρτυρία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, αν και οι κρατικές πιστώσεις είχαν μπει στους λογαριασμούς της Περιφέρειας από τον Φλεβάρη !

Προκήρυξε έναν διαγωνισμό στον οποίο για διάφορους λόγους δεν ......

προσήλθαν ενδιαφερόμενοι και εφησύχασε!!!!
Δεν ξαναπροσπάθησε !!!!
Ούτε καν με ανάθεση κατ΄ επιλογή αφού ο διαγωνισμός απέβη άκαρπος και τουλάχιστον αυτόν τον τρόπο τον γνωρίζουν πολύ καλά εκεί!

Το αποτέλεσμα ;
Η Πελοπόννησος είναι η μόνη Περιφέρεια της χώρας που δεν έκανε φέτος καμία δακοκτονία ! Η μάλλον ξεκίνησαν στις 3 του Οκτώβρη να ψεκάσουν όταν ήταν ήδη πλέον αργά!
Ο δάκος επικυριαρχεί παντού !

Η ελαιόπτωση και η ελαιοπροσβολή αγγίζει το 70% της παραγωγής όταν σε άλλες Περιφέρειες το ποσοστό αυτό κυμαίνεται από 5 έως 10 % !

Ανίκανοι, άβουλοι και μοιραίοι !
Την πληρώνει ο αγρότης που σε συνδυασμό με την μειωμένη φετινή καρποδεσία βρίσκεται σε απόγνωση !

Kρύβονται τώρα οι λαλίστατοι κενολόγοι των φαρισαϊσμών και των δακρύων!

Οι σύνδικοι της φτωχοποίησης της κοινωνίας των αγροτών και επομένως με τεράστια επίπτωση στην τοπική οικονομία, ποιούν την νήσσαν!

Ένα συμβολικό δείγμα της "άδειας" πολιτικής από «τα άπαντα» της μυθο-πλασίας των αναμάρτητων που νομίζουν ότι μπορούν εσαεί και με το αζημίωτο , να πωλούν αφειδώς "καθρεφτάκια" και παραμορφωτικούς φακούς !!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.