Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Ψηφιακή αναβάθμιση του Δήμου Τριφυλίας με νέους Υπολογιστές

Τους νέους του υπολογιστές παρέλαβε χθες ο δήμος Τριφυλίας με σκοπό την αναβάθμιση υπηρεσιών του δήμου όπως η τεχνική υπηρεσία και άλλες

Όπως είπε ......

στο Φιλιατρά News ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο δήμος παρέλαβε χθες Τρίτη τον νέο του τεχνολογικό Εξοπλισμό που αφορά ηλεκτρονικούς υπολογιστές και υποστήριξη προγραμμάτων. Και αυτό γιατί ο Δήμος είχε μείνει πίσω ως προς τις τεχνολογικές δυνατότητες.

Στην προσπάθεια αναβάθμισης και στην προσπάθεια να καταφέρουμε ανταποκριθεί ο Δήμος στις καινούριες εποχές προχωρήσαμε στην προμήθεια υπολογιστών που θα αποτελέσουν βασικό εργαλείο να τρέξει ο Δήμος σε άλλες ταχύτητες και σε άλλους ρυθμούς.

Για την Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών το ποσό που δαπανήθηκε για τεχνολογική υποστήριξη και λογισμικό ανέρχεται στα 25.000 ευρώ περίπου, για την Κυπαρισσία 29.000 ευρώ και για τους Γαργαλιάνους περίπου 5.000 ευρώ.

Αναλυτικά ο Τεχνολογικός Εξοπλισμός που παρελήφθη είναι:

1. Για την σύμβαση «Προμήθεια Λογισμικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού Δ.Ε. Φιλιατρών», πσού 20.524,48 ευρώ.2. Για την σύμβαση «Προμήθεια Λογισμικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού Δ.Ε. Γαργαλιάνων», πσού 4.560 ευρώ.3. Για την σύμβαση «Προμήθεια Λογισμικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού Δ.Ε. Κυπαρισσίας», ποσού 29.871,60 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.