Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Μάστιγα οι κλοπές μετασχηματιστών στην Γιόλακα Φιλιατρών. Τρείς νέες κλοπές μετασχηματιστών χθες βράδυ.

Και νέα κλοπή μετασχηματιστών της ΔΕΗ σημειώθηκε χθες βράδυ στην περιοχή Κοκκινιά στην Γιόλακα Φιλιατρών.
Είναι η δεύτερη φορά από τις 22 Σεπτεμβρίου και η Τρίτη από τις 3 Ιουλίου που συμβαίνει το γεγονός το οποίο ......

τείνει να γίνει μάστιγα στην περιοχή με τους αγρότες να είναι αγανακτισμένοι αφού δεν μπορούν να ποτίσουν τα θερμοκήπια τους εξ αιτίας της διακοπής ρεύματος.

Αυτή τη φορά εκτός από τους δυο που είχαν κλαπεί στις 22 Σεπτέμβρη κλάπηκε και τρίτος που βρίσκεται επι του δρόμου που οδηγεί στην Βάλτα Γαργαλιάνων.
Η κλοπή έγινε σύμφωνα με εκτιμήσεις γύρω στις 10:20 το βράδυ καθώς υπάρχουν μαρτυρίες ότι εκείνη την στιγμή σημειώθηκε στιγμιαία διακοπή ρεύματος σε Φιλιατρά και Βάλτα και πιθανότατα και στους Γαργαλιάνους.

Οι δράστες προφανώς είναι οι ίδιοι με τις προηγούμενες φορές καθώς έδρασαν στα ίδια σημεία με τις προηγούμενες φορές (Ιουλίου και Σεπτεμβρίου) αφού έδρασαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σπάζοντας τις ξύλινες τραβέρσες (τα οριζόντια χοντρά δοκάρια που στηρίζονται οι μετασχηματιστές στα δίστηλα) και με την ησυχία τους άνοιξαν τους μετασχηματιστές, και αφαίρεσαν από μέσα την πολύτιμη ποσότητα του καθαρού χαλκού.

Στο σημείο κατέφθασε σήμερα το πρωί μετά από καταγγελίες αγροτών η αστυνομία και τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ ενώ κλήθηκε και η σήμανση για να πάρει τυχόν αποτυπώματα από τους μετασχηματιστές.

Αλήθεια. Μετά από αυτές τις συνεχιζόμενες κλοπές οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντινέας και Κοζομπόλη εξακολουθούν να υποστηρίζουν το κλείσιμο του ΑΤ Φιλιατρών για να μην χαλάσουν τα χατίρια στους αποσπασμένους αστυνομικούς που έχουν οργανική θέση στα Φιλιατρά?



ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Οι δυο πρώτες φωτογραφίες είναι ο μετασχηματιστής που κλάπηκε για 2η φορά
Οι δυο επόμενες είναι ο δεύτερος μετασχηματιστής που κλάπηκε για 3η φορά
Και οι υπόλοιπες δυο είναι ο Μετασχηματιστής επι του δρόμου που έκλεψαν για 1η φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.