Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

Απάντηση Παπαθεοδοσίου στον Σαράντο Κουκούμη για το ΑΤ Φιλιατρών

Απαντώντας στον αγαπητό συνάδελφο Σαράντο Κουκούμη για τα όσα «δίκην απολογίας» ανέφερε σε ανακοίνωση του θα ήθελα να παρατηρήσω:

1) Από τη στείρα άρνηση των «όχι» σε κάθε πρόταση, απόφαση, και ψήφισμα για το Αστυνομικό Τμήμα καθώς και την άρνηση ξεκάθαρης τοποθέτησης με τα « ΛΕΥΚΑ», ο κ. Κουκούμης μεταλλάχθηκε οψίμως σε κατακριτή και επικριτή των πάντων, χωρίς όμως να ψελλίσει καν το αυτονόητο, που απαιτεί σύσσωμη η κοινωνία της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών, ήτοι ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ Α.Τ. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ.

2) Δεν θα έμπαινα σε διαδικασία να σχολιάσω- στηλιτεύσω την τελευταία του δήλωση και αρθρογραφία εάν δεν είχε αναφερθεί ονομαστικά και σ’ εμένα. Θυμίζω στον αγαπητό συνάδελφο ότι την πολιτική μου ταυτότητα δεν την έκρυψα, όπως ο ίδιος άλλωστε, χρόνια τώρα. Όμως σε θέματα που άπτονται της ασφάλειας των πολιτών, ή όταν δεινά σωρεύονται στους συμπολίτες μου (γηγενείς και ξένους) από την αχαλίνωτη παραβατικότητα, είμαι υποχρεωμένος να αντιδράσω, όπως αντέδρασαν όλοι οι συνάδελφοι μου όλων των συνδυασμών και όλων των κομμάτων που είπαν ξεκάθαρα ΟΧΙ στην κατάργηση του Α.Τ. Φιλιατρών. Όλοι πλην ενός του κ. Κουκούμη.

3) Τώρα γιατί ο αγαπητός συνάδελφος ο οποίος έχει εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών, θέλει να φορέσει το μανδύα του κατακριτή και επικριτή όλων όσων αγωνιούν και αγωνίζονται για την ζωή και το μέλλον τους, και, το πώς θα παραμείνουν οι νέοι μας να στεριώσουν στο βιός των προγόνων τους, και μάλιστα, να θέλει να μας κάνει μαθήματα με νουθεσίες προκλητικού και προσβλητικού χαρακτήρα, αλλά χωρίς να παίρνει ξεκάθαρη θέση για το Α.Τ. Φιλιατρών, είναι κάτι που μόνο ο ίδιος γνωρίζει.

4) Όλοι οι φορείς και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών συνεχίζουν ενωμένοι τον αγώνα για τα δίκαια και τα δικαιώματα της Τοπικής Κοινωνίας .
Ο αγαπητός συνάδελφος επέλεξε να απέχει και να απουσιάζει από την ενωμένη φωνή μας.

Διερωτώμεθα είναι προσωπική η στρατηγική του ή έχει διαβουλευθεί και με όσους στα Φιλιατρά τον έχουν τιμήσει με τη ψήφο τους. Εμείς πιστεύουμε επειδή ζούμε καθημερινά τον παλμό της κοινωνίας, ότι η θέση του είναι προσωπική και αναντίστοιχη με το λαϊκό αίσθημα.

Η Φιλιατρινή κοινωνία, μας κρίνει όλους, και θα κρίνει και την ΑΠΟΥΣΙΑ του κ. Κουκούμη από τη Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών στην οποία έχει εκλέγει Δημοτικός Σύμβουλός.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλίας Αντιδήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.