Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

Ηλεία φέρετρο φεύγει απο νεκροφόρα που οδηγούσαν μεθυσμένα κοράκια!!!!!

Το όχημα εξετράπη από την πορεία του, με το φέρετρο και τη σορό να εκτινάσσονται πολλά μέτρα μακριά

Αυτά μόνο στην ......

Ηλεία και σε παλιές ιταλικές κωμωδίες, αγαπητοί φίλοι: crew νεκροφόρας χάνει το νεκρό και το φέρετρο, μετά από εκτροπή του οχήματος στο οδικό δίκτυο του νομού Ηλείας, αφού οδηγός και συνοδηγός είχαν γίνει φέσι από το πολύ τσίπουρο. Η μεταφορά της σορού του εκλιπόντος σε κεφαλοχώρι του θρυλικού νομού είχε προγραμματιστεί για χθες το απόγευμα, ώστε να έχει η οικογένεια τη σορό του αγαπημένου τους συγγενούς πριν τη δύση του ηλίου.

Το ταξίδι έβαινε καλώς και εντός προγράμματος, οπότε το crew της νεκροφόρας είπε να πάρει το χρόνο του για να είναι πιο άνετο, εξ ου και άραξε σε τσιπουράδικο λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον προορισμό του για να ξεφύγει λίγο από το mood της εργασίας. Τα παιδιά, τελικώς, γίνανε φέσι, έπρεπε, όμως, να παραδώσουν τη σορό, κι ας μην μπορούσε το σώμα τους να ακολουθήσει. Όπως καταλαβαίνετε, αυτό δεν είχε καλή κατάληξη.

Ο οδηγός χάνει τον έλεγχο της νεκροφόρας, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί από την πορεία του, να ανοίξει η πίσω πόρτα και να εκτιναχθεί κάποια μέτρα μακριά το φέρετρο και τη σορό, με τη σειρά της, να πετάγεται έξω από το φέρετρο. Σε ημιμεθή κατάσταση, οδηγός και συνοδηγός βγήκαν να αναζητήσουν έντρομοι το φέρετρο και το νεκρό. Τόσο η σορός όσο και το φέρετρο βρέθηκαν, τελικά, αλλά όχι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για παράδοση στους τεθλιμμένους συγγενείς.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση από το γραφείο τελετών για αποκατάσταση των “ζημιών” που είχαν συντελεστεί, όπως άμεση ήταν και η άφιξη στο σημείο των συγγενών του νεκρού, που ψιλιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά, καθότι τα σαΐνια είχαν επικοινωνήσει με την οικογένεια πριν τα πιουν. Ακολούθησαν σκηνές metal.

newstag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.