Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Περί τυχάρπαστων ο λόγος

Απάντηση στην δήλωση του Προέδρου του Εξωαραϊστικού Συλλόγου Αγίας Κυριακής, Νικολάου Αγγελόπουλου περί "τυχάρπαστων που τον τελευταίο καιρό εμφανίστηκαν στην Αγία Κυριακή και διεκδικούν από το Δημόσιο οικόπεδα ως ιδιωτικά" απέστειλε χθες βράδυ ο .....

κ. Θεόδωρος Αναστασίου Πούλος, ο οποίος στην γραπτή δήλωση του που απευθύνει στο Filiatra News αφήνει σαφέστατες αιχμές για τον Νεαρό Δικηγόρο κ Νίκο Αγγελόπουλο ότι ο ίδιος δικάζει - αποφασίζει για το ιδιοκτησιακό καθεστώς ξένων περιουσιών.

Αναλυτικά η Δήλωση του κ. Θεόδωρου Πούλου έχει ως εξής:

Τυχάρπαστος: αυτός που αναδείχθηκε σε ορισμένο τομέα όχι λόγω των ικανοτήτων του αλλά λόγω τυχαίων περιστάσεων, τις οποίες εκμεταλλεύθηκε.

Πρόσφατα παρακολούθησα στον ιστότοπο σας τη δήλωση ενός νέου ανθρώπου, η οποία δόθηκε με αφορμή τη θεομηνία που έπληξε την περιοχή μας.

Αναμφισβήτητα ο τόπος μας και ιδιαίτερα οι αγρότες της περιοχής μας υπέστησαν τεράστια καταστροφή. Όταν συμβαίνουν καταστροφές, η μόνη πρέπουσα συμπεριφορά είναι η συμπαράσταση στους συμπολίτες μας που έχουν υποστεί ζημία στην περιουσία τους.

Είναι λυπηρό να βλέπουμε έναν νέο άνθρωπο και επιστήμονα, “επ’ ευκαιρία” της καταστροφής περιουσιών να καταφέρεται εναντίον συμπολιτών του φωτογραφίζοντας τους και αποκαλώντας τους τυχάρπαστους (περιττό να αναφερθώ στην ηλικία και την μακρόχρονη πορεία τους), ενώ συγχρόνως υπερπηδώντας τους θεσμούς - δικάζει - αποφασίζει για το ιδιοκτησιακό καθεστώς ξένων περιουσιών.

Όπως όλοι γνωρίζουμε -πολλώ δε μάλλον κάποιος που ασκεί το λειτούργημα του δικηγόρου- η ατομική ιδιοκτησία είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα και η δικαστική επιδίωξη των αξιώσεων των πολιτών είναι αναφαίρετο νόμιμο δικαίωμά τους…
Θλιβερή εικόνα και καθόλου ενθαρρυντική για το μέλλον…

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Με εκτίμηση
Θεόδωρος Αν. Πούλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.