Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Καθοδόν για Μεσσηνία ο Αντώνης Σαμαράς

Ο τέως Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται καθ’ οδόν για την Καλαμάτα, ενώ από χθες το βράδυ είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, τους Αντιπεριφερειάρχες κ. Ελένη Αλιφέρη, Περικλή Μαντά και τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τη θεομηνία που πλήττει την πόλη.

Επιπλέον, ο κ. Αντώνης Σαμαράς ζήτησε ......

από τον επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη να παρέμβει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης κατέθεσε ήδη ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με την οποία ζητεί να ενημερωθεί για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την άμεση στήριξη των πληγέντων, μέσω της παροχής κονδυλίων αποζημίωσης των ζημιών που υπέστησαν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, κτηνοτρόφοι και ιδιώτες.

Επιπλέον, ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης ερωτά την Επιτροπή για τις δυνατότητες χρηματοδότησης της κατασκευής δικτύου ομβρίων υδάτων που θα ενισχύσει την αντιπλημμυρική θωράκιση της Καλαμάτας αποτρέποντας μελλοντικές καταστροφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.