Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

Ανάστατα τα Φιλιατρά από το μεθοδευόμενο κλείσιμο του Αστυνομικού τμήματος. [ Video ]

ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Έντονη ανησυχία και αγανάκτηση επικρατεί στα Φιλιατρά Αιτία τα σχέδια του υπουργείου ΠΡΟ ΠΟ για αναδιάρθρωση των 1αστυνομικών τμημάτων της Μεσσηνίας.

Αυτά είναι τα κυρίαρχα .....

συναισθήματα που επικρατούν στους αιρετούς, στους πολίτες και τους φορείς των Φιλιατρών για την μεθοδευμένη απώλεια του Αστυνομικού τμήματος της πόλης για να ενισχυθεί η .... Κυπαρισσία.

Για το θέμα επισκέφθηκε πρίν τρείς μέρες τα Φιλιατρά το Μεσσηνιακό κανάλι Μεσόγειος όπου φορείς και αυτοδιοικητικοί μίλησαν για το θέμα και τόνισαν με κάθε τρόπο ότι είμαστε αντίθετοι στο κλείσιμο του ΑΤ της πόλης.

Δείτε το ρεπορτάζ του Μεσόγειος.Πρώτη δημοσίευση Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς υπάρχει η πρακτική της πολιτικής του διαίρει και βασίλευε με αποτελέσματα. Την αλήθεια την εκστόμισε ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου, ο Κώστας Σαρμαντζής.
    Γιατί δεν ακούστηκε κάτι ούτε για την Κυπαρισσία, ούτε για τους Γαργαλιάνους, προς Θεού δεν εννοώ ότι έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο, δεν έπρεπε όμως να ακουστεί για τα Φιλιατρά.
    Όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση που έγινε προ εβδομάδων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου των Φιλιατρών, τα Φιλιατρά είναι το φυσικό κέντρο του Δ. Τριφυλίας. Ιδιωτικός κινηματογράφος, το ΕΚΑΒ, αλλά και μεγάλο πολυκατάστημα επέλεξαν να γίνουν στα Φιλιατρά. Η πολιτεία κωφεύει;
    Ποιος είναι αυτός που τολμά να κλείσει αστυνομικό τμήμα σε μια πόλη με το 1/3 των κατοίκων της οικονομικούς μετανάστες, από δέκα φυλές της γης;    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.