Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

OTE TV go: Ξεκίνησε η διάθεση της εφαρμογής, σε PC & laptop

Ξεκινά και η αναβάθμιση

Απο σήμερα, οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να παρακολουθούν επιλεγμένα προγράμματα της πλατφόρμας και σε PC και σε Laptop. Για χρήση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή απαιτείται να μεταβείτε στην .....

ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.otetvgo.gr και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής (OTE TV GO Player). Επίσης, απο την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η Αναβάθμιση.

Αναβάθμιση

Aπο την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει να δίδεται σε ομάδες "φιλικών χρηστών" πρόσβαση στη νέα υβριδική πλατφόρμα του OTE TV, μέσω αναβάθμισης που θα λάβουν οι δέκτες τους απο τον αέρα. Η αναβάθμιση θα επεκταθεί μαζικότερα με την επιστροφή απο τις διακοπές, τους μήνες Σεπτέμβρη - Οκτώβρη.

Remote Recording

Η δυνατότητα απομακρυσμένης εγγραφής είναι ήδη ενεργή σε android συσκευές και είναι θέμα ημερών η διάθεση της και για iOS συσκευές.

OTE TV go

Απο σήμερα, στους συνδρομητές του OTE TV δίδεται η δυνατότητα παρακολούθησης επιλεγμένων προγραμμάτων της πλατφόρμας σε PC και σε Laptop. Για τη χρήση της υπηρεσίας σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, απαιτείται να μεταβείτε στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας http://www.otetvgo.gr/ και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής (OTE TV GO Player).

Η θέαση του περιεχομένου είναι δυνατή:

α) εντός της οικίας του συνδρομητή OTE TV εφόσον διαθέτει σύνδεση OTE ADSL/VDSL

β) σε όλη την Eλλάδα με σύνδεση COSMOTE χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε WiFi ή μέσω δικτύου 3G/4G.

Συγκεκριμένα θα έχετε τη δυνατότητα:

Να βλέπετε επιλεγμένα κανάλια από το πακέτο OTE TV που διαθέτετε
Να βλέπετε σε επανάληψη επιλεγμένα παρελθοντικά προγράμματα, με την υπηρεσία Replay TV. Συγκεκριμένα, παρέχονται επιλεγμένα προγράμματα των τελευταίων 48ωρών από τα μεγάλα ελεύθερα ελληνικά κανάλια και τα κανάλια OTE Sport
Δυνατότητα να κάνετε rewind και pause στο ζωντανό πρόγραμμα επιλεγμένων προγραμμάτων (εφόσον εμφανίζεται το σχετικό εικονίδιο pause στην οθόνη)
Δυνατότητα ενοικίασης ταινιών στην υπηρεσία OTE Cinema On Demand. H ενοικίαση ταινιών μέσω συσκευών Apple δεν είναι δυνατή. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε τις ταινίες που έχετε νοικιάσει από άλλου τύπου συσκευή
Να διαμοιράζετε το περιεχόμενο μεταξύ των συσκευών σας (να ξεκινήσετε να βλέπετε μια ταινία και να συνεχίσετε να τη βλέπετε από μια άλλη)
Να φτιάξετε λίστες αγαπημένων προγραμμάτων
Να θέσετε υπενθυμίσεις
Να ενημερωθείτε για «Νέα και Διαγωνισμούς» και να δείτε «Προτάσεις» από το πρόγραμμα της υπηρεσίας
Να δείτε ανά πάσα στιγμή το πρόγραμμα των καναλιών της βασικής σας υπηρεσίας OTE TV και να ορίσετε υπενθύμιση στη φορητή συσκευή σας, ώστε να μη χάνετε κανένα πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει
Να μοιραστείτε τι παρακολουθείτε στην υπηρεσία OTE TV GO, με τους φίλους σας στο Facebook και στο Twitter

Επισκεφθείτε τη σελίδα http://www.otetvgo.gr/ για αναλυτικές πληροφορίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.