Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Επιστολή της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Φιλιατρών για την μη κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΟΜ Δ.Ε. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Προς
Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και
Διοικητικής Ανασυγκρότησης
κ. Νίκο Τόσκα

Φιλιατρά 27 Ιουλίου 2016

Κύριε υπουργέ

θέλουμε να εκφράσουμε τη δυσαρέσκειά μας, η οποία δεν είναι μόνο .....

δική μας αλλά και των επτά χιλιάδων (7.000) κατοίκων της πόλης μας. Σας γνωστοποιούμε ότι επί Πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαράς και Υππυργίας Βασίλη Κικίλια εκπονήθηκε και έχει τεθεί σε εφαρμογή Ειδικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Δράσης από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας που αφορά το κλείσιμο του ήδη υποβαθμισμένου από τις προηγούμενες κυβερνήσεις Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών.

Τα Φιλιατρά είναι το δεύτερο κέντρο παραγωγής κηπευτικών στη χώρα, με δυναμικές καλλιέργειες όπως υπερσύγχρονες θερμοκηπιακές μονάδες, υψηλή παραγωγή ελαιολάδου σταφίδα αμπέλια και πρώτη στην καλλιέργεια καρπουζιού και άλλων υπευθύνων καλλιεργειών Σε αυτόν τον τόπο ζουν και εργάζονται ως εργάτης γης τρεις χιλιάδες (3.000) οικονομικοί μετανάστες. Επειδή, υπάρχουν πολλά κρούσματα κλοπής και ανομίας σε καθημερινή βάση λόγω έλλειψης αστυνόμευσης "κάποιοι", εκμεταλλευόμενοι αυτό το γεγονός προσπαθούν να δημιουργήσουν ομάδες περιφρούρησης της πόλης και των κατοίκων της, τύπου ΤΕΑ.

Όπως καταλαβαίνετε δεν θέλαμε με τίποτα να ξαναζήσουμε σε αυτές τις σκοτεινές εποχές

Ο Δήμος Τριφυλίας είναι ο μεγαλύτερος σε έκταση Δήμος του Νομού Μεσσηνίας με αποτέλεσμα ο ΟΠΚΕ να αδυνατεί να καλύψει με τις περιπολίες του σε καθημερινή 24ωρη βάση.

Για τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω απαιτούμε να μην τεθεί σε ισχύ το Ειδικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Δράσης για το κλείσιμο του ΑΤ Φιλιατρών, και ζητάμε να ενισχυθεί και να αναβαθμιστεί για την ασφάλεια όλων μας.

Κύριε υπουργέ,

Ως οργανωμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να βάλει την ταφόπλακα στην πόλη μας μία αριστερή κυβέρνηση.

Δεν ζητάμε να μας αντιμετωπίζεται ξεχωριστά, θέλουμε να έχουμε αυτό που δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς, για να μπορούμε να μείνουμε νοικοκυραίοι στον τόπο μας.

Με εκτίμηση

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ







1 σχόλιο:

  1. Έτσι έχει νόημα να ασχολείσαι με την πολιτική. Όταν μπορείς να ασκείς αρτνητική κριτική στην ηγεσία της δικής σου παράταξης. Μπράβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.