Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Φιλιατρά: Πρωταθλήτρια στο ενόπλων, η Αστυνομία, «λύγισε» στα πέναλτι την Αεροπορία στον τελικό (φωτογραφίες)

Η διεξαγωγή στο γήπεδο των Φιλιατρών του τελικού του πανελλήνιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας ήταν από μόνο του ένα σπουδαίο γεγονός. Οι ομάδες της Ελληνικής Αστυνομίας και της Αεροπορίας όμως φρόντισαν να .....

εξαντλήσουν χθες στο έπακρο και το αγωνιστικό ενδιαφέρον, καθώς ο τίτλος κρίθηκε στα πέναλτι, μετά από ισόπαλη 1-1 την κανονική διάρκεια και παράταση, που είχε διαμορφωθεί με γκολ των Τζανέτου (Αστυνομία) και Μακρίδη (Αεροπορία) από το α’ ημίχρονο! Το τρόπαιο σήκωσε τελικά η ομάδα της Αστυνομίας, με πρώτο τον Τριφύλιο αρχηγό Γιώργο Μητρόπουλο, ο οποίος το παρέλαβε από τα χέρια του δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα.

Με την ομάδα της Αεροπορίας έπαιξε ο Μεσσήνιος Γιάννης Σεντεμέντες, ενώ «παρών» ήταν και ο Μάριος Μπιτσάνης, ο οποίος όμως δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί στερώντας ένα σπουδαίο επιθετικό χαρτί από την ομάδα του. Την απονομή στην δευτεραθλήτρια έκανε ο συμπατριώτης μας Ταξίαρχος Παναγιώτης Γεωργόπουλος.
Τον τελικό «σφύριξε» ο διαιτητής Α’ Εθνικής και αστυνομικός στο επάγγελμα Αριστοτέλης Βάτσιος με βοηθούς τους Άγγελο Αδαμόπουλο-Γιώργο Σταυρουλάκη και 4ο τον Δημήτρη Μανιώτη.

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ: Κουρουπάκης, Θάνος, Αρκούδας, Σεντεμέντες, Σωτηράκος, Καλοχωρίδης, Λερογιάννης, Σιώρος, Πλακίδας, Καρανίκας, Μακρίδης (Παπαϊωάννου, Χρονόπουλος, Τσίτσαρης, Τζαβέλας, Μπορμπουδάκης, Τζιαβαλιάς, Αργείτης).

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Γιώρας, Ασλανίδης, Σαμαράς, Στεργιάκος, Καρακάσης, Τσίτσαρης, Ταμπάκης, Ντόσκας, Μπουγάτσιας, Τζανέτος, Μητρόπουλος (Ούσιος, Παπανδρέου, Αγγελάκης, Πάνου, Γκιόλας, Χαραλάμπους, Μπαξεβάνης)


Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.