Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Ολοκληρώνονται τα έργα διαμόρφωσης του λιμανιού της Αγίας Κυριακής Φιλιατρών [ Φωτογραφίες ]

Ολοκληρώνονται μέρα με την μέρα τα έργα που κάνει ο Εξωραϊστικός σύλλογος Αγίας Κυριακής Φιλιατρών καθώς όπως μας ενημερώνουν, χθες τοποθετήθηκαν νέες ομπρέλες στον χώρο του λιμανιού ενώ περιμένουν ακόμα περισσότερες.
Σκέπασαν την καινούρια ....

κατασκευή στεγάστρου στον μώλο στήθηκε γήπεδο και τοποθετήθηκαν κολώνες για το φιλέ του Beach Volley, επιδιορθώθηκαν οι κούνιες για τους μικρούς κολυμβητές, και τέλος στήθηκαν βάσεις για νέες ομπρέλες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Δ.Σ. του εξωραϊστικού Συλλόγου της Αγίας Κυριακής, ευχαριστούν πολύ την επιχείρηση Ιωάννης Διαμαντόπουλος & ΣΙΑ ΟΕ στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Κυπαρισσίας - Φιλιατρών. για την δωρεά όλων των σιδηροκατασκευών, αλλά και όσους τους στηρίζουν στην δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλουν να δημιουργήσουν κάτι καλό και όμορφο στο γραφικό λιμανάκι αλλά και σε όλη την περιοχή της Αγίας Κυριακής.

Το νέο και δραστήριο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου αποτελείται από νέα και φρέσκα σε ιδέες άτομα και αυτό φάνηκε αμέσως μετά την εκλογή τους. Και εξακολουθεί να φαίνεται.

Οσο για την επιχείρηση του κ. Διαμαντόπουλου δεν είναι η πρώτη φορά που προσφέρει απλόχερα στην περιοχή υλικό αλλά κυρίως και τεχνογνωσία σε θερμοκηπιακές μονάδες που ζουν για πολλά χρόνια.
Πραγματικά μία επιχείρηση πολύτιμη για την περιοχή!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.