Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Φιλιατρά: Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής το αίτημα για μπάρες στην πιάτσα Ταξί [ Video ]

Απορρίφθηκε ομόφωνα από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, το αίτημα των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Φιλιατρών για τοποθέτηση χειροκίνητων μπαρών στον χώρο στάθμευσης των ταξί στην πλατεία της πόλης.

Ο πρόεδρος της ....

επιτροπής, Γιάννης Αδρακτάς αφού ανέγνωσε την αρνητική απόφαση που είχε λάβει το Τοπικό Συμβούλιο Φιλιατών στην συνεδρίαση της 27ης Ιανουαρίου στο αίτημα που είχαν υποβάλει τότε οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ Φιλιατρών τόνισε ότι τόσο στους Γαργαλιάνους όσο και την Κυπαρισσία δεν υπάρχουν πουθενά μπάρες. Θεώρησε το αίτημα υπερβολικό και είπε ότι αυτοί οι χώροι αυτο-ρυθμίζονται.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πούλος τόνισε ότι δεν δημιουργείται κανένα πρόβλημα και είπε ότι θεωρεί ότι δεν πρέπει να τοποθετηθούν οι μπάρες που ζητούν.

Ο Δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Μπακούρος είπε ότι υπεύθυνη είναι η τροχαία και τάχθηκε αρνητικά στην τοποθέτηση των μπαρών που ζητούνται, κάτι το οποίο πρέπει να τονιστεί στο Δημοτικό συμβούλιο ότι ο χώρος αυτός πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο για τα ΤΑΞΙ.

Από την πλευρά του ο Σύμβουλος της συμπολίτευσης Κανελλόπουλος Ζαχαρίας, πρότεινε να γίνει διαγράμμιση. Ζήτησε να γίνει σεβαστή η αρνητική απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου αλλά θεώρησε λογικό το αίτημα των ταξιτζήδων καθώς όπως είπε έχει διαπιστώσει και ο ίδιος ότι υπάρχει πρόβλημα και ζήτησε να γίνει έντονη διαγράμμιση και ο χώρος να είναι ΜΟΝΟ για τα ΤΑΞΙ.

Οριστική απόφαση στο αίτημα των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Φιλιατρών θα λάβειι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τριφυλίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.