Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΜΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ ) συμμετέχει στο DYO Forum Διατροφή-Υγεία-Ομορφιά, με Επιστημονική Ημερίδα που τελεί υπό την αιγίδα της Διεθνούς Εταιρείας Μαστολογίας (SIS), ο Πρόεδρος της οποίας καθηγητής κ. Alexander Mundinger θα είναι ανάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές.

Η Ημερίδα είναι .....

αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου Καθηγητού-Ακαδημαϊκού Δημητρίου Τριχοπούλου και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Απριλίου στις 09.30 στην αίθουσα «Prolipsi» του Εκθεσιακού Κέντρου Metropolitan Expo, στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Κορυφαίοι επιστήμονες θα αναλύσουν όλες τις παραμέτρους για τον καρκίνο του μαστού, τη διάγνωση και τις ενδεικνυόμενες θεραπευτικές προσεγγίσεις, τις προσπάθειες αποκατάστασης, την ψυχοκοινωνική διάσταση της ασθένειας, όπως επίσης και τις ενδεικνυόμενες αισθητικές παρεμβάσεις, ενώ και τις δύο ημέρες (16 και 17 Απριλίου) θα πραγματοποιούνται δωρεάν εξετάσεις μαστού καθώς και υπερηχογράφημα μαστών για όσες κυρίες θα το επιθυμούν.

Ομιλητές στην Ημερίδα θα είναι η Kαθηγήτρια κ. Παγώνα Λάγιου, η Αν. Kαθηγήτρια κ. Ανδρονίκη Λάσκα, η Επ. Καθηγήτρια και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας κ. Λυδία Ιωανίδου – Μουζάκα, ο καθηγητής κ. Χρήστος Λιονής, οι ιατροί κ. κ. Μιχαήλ Αγγελόπουλος, Δημήτριος Χάψας και Νεκταρία Λαμπρινάκη-Καλαμάτα, καθώς και η ψυχολόγος κ. Κωνσταντίνα Χρονοπούλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.