Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΟΝΝΕΔ - Στρατικόπουλος: "Το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα για αλλαγή νοοτροπίας"


Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ΟΝΝΕΔίτισσες και τους ΟΝΝΕΔίτες, από κάθε περιοχή της Μεσσηνίας, για τη μαζική συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία. 700 και πλέον νέες και νέοι της Μεσσηνίας εγράφησαν στον εκλογικό κατάλογο και συμμετείχαν στις εκλογές της Κυριακής.
Η συμμετοχή θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη καθώς .......

98 μέλη - τα οποία υποστήριζαν την υποψηφιότητα μου- δεν συμπεριλήφθηκαν στον εκλογικό κατάλογο.

Οι διαδικασίες όμως είναι συγκεκριμένες όπως αυτές ορίζονται από το Καταστατικό, την Εγκύκλιο και την Κεντρική Διοίκηση και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη πάντα τις σέβομαι.

Το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα για αλλαγή νοοτροπίας, την απαίτηση να φέρουμε την πολιτική πιο κοντά στις νέες και τους νέους, πιο κοντά στις ιδέες μας. Είναι η απάντηση της γενιάς μας απέναντι σε πρακτικές άλλων εποχών οι οποίες -τα τελευταία χρόνια- οδήγησαν την ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας σε πολιτική απαξίωση και οργανωτική συρρίκνωση.

Η αλλαγή αυτή δεν θα ήταν εφικτή χωρίς τους ΟΝΝΕΔίτες και τις ΟΝΝΕΔίτισσες που βρέθηκαν μαζικά στο πλευρό μου και πίστεψαν στην υποψηφιότητα μου από την πρώτη στιγμή.

ΟΝΝΕΔίτισσες και ΟΝΝΕΔίτες από κάθε περιοχή του Νομού. Δεν είναι τυχαίο που ο συνδυασμός μας είχε υποψηφίους σε καθεμία από τις 5 τοπικές οργανώσεις και για τις πέντε θέσεις της κάθε τοπικής καθώς και σε όλες τις θέσεις των υποψηφίων συνέδρων, σε αντίθεση με τους άλλους συνδυασμούς.

Πλέον, σκοπός και στόχος όλων όσων πλαισιώνουμε την ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας -όπως προέκυψε από τη χθεσινή εσωκομματική διαδικασία- είναι μια οργάνωση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, συμμετοχική, παρεμβατική, δυνατή και δημιουργική. Μια οργάνωση παρούσα, με δράσεις που θα στηρίζουν τους νέους της Μεσσηνίας και την ίδια τη Μεσσηνία. Μια οργάνωση ανοικτή, που θα ξεφύγει από το τέλμα στο οποίο είχε βρεθεί τα περασμένα χρόνια.

Σήμερα δεν είναι απλά μια ακόμα νέα αρχή, σήμερα οι εκατοντάδες ΟΝΝΕΔίτες και ΟΝΝΕΔίτισσες μας έδωσαν εντολή να επανεκκινήσουμε την ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας και να την κάνουμε αρωγό της Νέας Δημοκρατίας στον αγώνα κατά του λαϊκισμού της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Η επόμενη ημέρα μας θέλει όλους ενωμένους απέναντι σε μια συγκυβέρνηση που έχει ποδοπατήσει κάθε προσδοκία και όνειρο μας. Γι’ αυτό καλώ σε συστράτευση όλες τις νέες και τους νέους που συμμερίζονται τις αρχές και τις αξίες μας, ώστε να δώσουμε όλες και όλοι μαζί τη μάχη απέναντι στο λαϊκισμό και τη μιζέρια.

Παναγιώτης Στρατικόπουλος
Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.