Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Φιλιατρά: Εκλεψαν πασσάλους περίφαξης από την νέα Δεξαμενή.

50 πασσάλους που είχαν τοποθετηθεί στον χώρο της νέας δεξαμενής Φιλιατρών, αφαίρεσαν χθες το απόγευμα άγνωστος ή άγνωστοι δράστες.
Χθες το πρωΐ, συνεργείο της επιχείρησης του κ. Ιωάννη Διαμαντόπουλου, είχε .....

ξεκινήσει τις εργασίες τοποθέτησης των πασσάλων, προκειμένου να τοποθετηθεί σήμερα το συρματόπλεγμα και να κλειστεί ο χώρος.

Όλα κύλισαν ομαλά μέχρι το απόγευμα στις, 5 όπου το συνεργείο αποχώρησε από το χώρο και ενώ στο σημείο βρισκόταν και ο Πρόεδρος της Δ.Ε Φιλιατρών κ. Καναλουπίτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τρείς ώρες αργότερα από την αποχώρηση του συνεργείου, ο Τοπικός Σύμβουλος της Δ.Ε. Φιλιατρών κ. Γριβοκωστόπουλος Ιωάννης που είχε μεταβεί στο σημείο για να δει την πρόοδο των εργασιών, διαπίστωσε ότι άγνωστος ή άγνωστοι είχαν αφαιρέσει μέχρι εκείνη τη ώρα περίπου 15 ήδη τοποθετημένους πασσάλους.
Αμέσως ενημερώθηκε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας κ Καναλουπίτης και μετέβησαν και οι δυο στο Αστυνομικό τμήμα, για να καταγγείλουν το γεγονός, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και ο εργολάβος του έργου κ. Στέλιος Διαμαντόπουλος.
Περίπου στις 10 το βράδυ μετέβη στο σημείο ο κ. Διαμαντόπουλος, διαπίστωσε να απουσιάζει ακόμα μεγαλύτερος αριθμός πασσάλων από την θέση τους, ενώ λίγο παραπάνω βρέθηκε βγαλμένος, ένας ακόμα πάσσαλος με το τσιμέντο στην βάση του.

Με το φως της ημέρας το συνεργείο που εκτελούσε τις εργασίες διαπίστωσε ότι είχαν κλαπεί ακόμα περισσότεροι πάσσαλοι που άγγιζαν συνολικά τους 50 περίπου.

Τον χώρο επισκέφθηκε και η Αστυνομία όπου έκανε έρευνα στην γύρω περιοχή, χωρίς όμως να εντοπίσει κάτι.
Για το συμβάν αναμένεται σήμερα το μεσημέρι να κατατεθεί μήνυση κατά αγνώστων.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.