Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΜΕΓΑΣ ΣΑΛΟΣ με vυμφομαvή “φαρμακοποιό” της Εύβοιας! Την βρήκαν ΚΑΒΑΛΑ με ... και κράταγε στα χέρια της ....



Σάλος έχει ξεσπάσει σε χωριό της Βόρειας Εύβοιας, εξαιτίας υπαλλήλου φαρμακείου της περιοχής
ελληνικά.

Το νέο φαρμακείο που λειτουργεί τον τελευταίο χρόνο, ανήκει.....

σε Αθηναίο φαρμακοποιό ο οποίος αποφάσισε να μετακομίσει στην επαρχία και να κάνει τη δική του επιχείρηση. Για βοήθεια, προσέλαβε μια νεαρή φοιτήτρια της φαρμακευτικής, η οποία και ανέλαβε τις απογευματινές – βραδινές βάρδιες του καταστήματος.

Όμως, η “καuτή” κοπέλα, εκτός από φάρμακα, προσέφερε στους κατοίκους της περιοχής και άλλες …υπηρεσίες. Όταν το φαρμακείο διανυκτέρευε, η “σeξοβόμβα”, όπως την αποκαλούσαν οι κάτοικοι λόγω των τρομερών σωματικών της προσόντων και του μεγάλου στήθoυs της, μετέτρεπε το εσωτερικό του φαρμακείου σε …oiκο αvοχής, έναντι φυσικά, αμοιβής.

Η νεαρή φοιτήτρια είχε διαμορφώσει το χώρο και ερωτoτρoπoύσε σχεδόν κάθε βράδυ και με διαφορετικό άνδρα, προκειμένου να αυξήσει το εισόδημα της. Το σκάνδαλο ξέσπασε, όταν μια παρέα τριών νεαρών έμαθε τα καθέκαστα και πήγε στο φαρμακείο με σκοπό να περάσει καλά…

Η κοπέλα δεν αρνήθηκε και στήθηκε στο εσωτερικό του φαρμακείου ένα άνευ προηγουμένου ερωτiκό τρίγωνο, με τους τρεις αγρότες να κάνουν σeξ μέχρι τελικής πτώσης με τη φαρμακοποιό.
Οι φωνές και τα βογγητά ακούγονταν μέχρι τη πλατεία του χωριού και δεν άργησαν να μαζεύονται διάφοροι περίεργοι, οι οποίοι έσπασαν τη πόρτα και μπούκαραν στο εσωτερικό του φαρμακείου. Εκεί βρήκαν τη ξανθιά vυμφομανή, καβάλα στον έναν νεαρό, τη στιγμή που με χέρια και στόμα ικαvοποιούσε τους άλλους δύο…

Φυσικά ακολούθησαν στιγμές πανικού, με τους νεαρούς να τρέχουν πανικόβλητοι να φύγουν και τη φοιτήτρια να έχει γίνει κατακόκκινη από τη ντροπή της. Φυσικά την επόμενη ημέρα απολύθηκε από τη θέση της, καθώς ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να λειτουργεί μόνος του το μαγαζί, προς απογοήτευση των …θερμόαιμων ανδρών του χωριού, οι οποίοι θα επισκέπτονται πλέον το φαρμακείο μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

pistepseto.net

ΣΧΟΛΙΟ
Κανάς φαρμακοποιός στα Φιλιατρά να δώσει δουλειά στο κορίτσι τώρα που είναι άνεργο.... ????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.