Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016

Με τρέλα και κέφι πραγματοποιήθηκε χθές το απόγευμα το Φιλιατρινό καρναβάλι [ Slideshow + Video ]

Με επιτυχία, κέφι κι τρέλα, πραγματοποιήθηκε τελικά χθές το απόγευμα το Φιλιατρινό καρναβάλι που λόγω του καιρού λίγο έλειψε να γίνει ξανα στο κτήριο του Αγροτικού Συνεταιρισμού.
Ένα καρναβάλι ......

που πρόσφερε διασκέδαση στον κόσμο που το παρακολούθησε και που πολλοί εξ αυτών χόρεψαν στους ρυθμούς της Samba.
Τα άρματα με τους καρναβαλιστές κατέεβηκαν από την δεξαμενή μέσω της Ηρώων Πολυτεχνείου στην Κεντρική πλατεία, όπου μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης στήθηκε ένα ξέφρενο party με χορούς και τραγούδια από τους .
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επιτυχία της εκδήλωσης συνετέλεσε και ο καλός καιρός που επικράτησε λίγη ώρα πρίν ξεκινήσει η παρέλαση των αρμάτων.

Ο κόσμος όπως θα δείτε και στα πλάνα του Video είχε κατακλύσει την πλατεία Καποδίστρια και μαζί με τα γκρουπ που αποτελούνταν από παιδιά των σχολείων της πόλης μας διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Την παρουσίαση και αυτού του καρναβαλιού παρουσίασε η πρόεδρος του Συλλόγου Φιλοπροόδων Βιβή Παντελάκη ενω το παρόν έδωσαν ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Βασίλης Παπαθεοδοσίου, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Τριφυλίας, και τοπικοί σύμβουλοι.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.