Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Φιλιατρά: Όλα έτοιμα για το Φιλιατρινό Καρναβάλι

Όλα είναι έτοιμα για το ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΚΕΡΝΑΒΑΛΙ!!!!!
Ο Δήμος, η Κοινωφελής Επιχείρηση, η Καρναβαλική Επιτροπή, οι Σύλλογοι των Φιλιατρών είναι πανέτοιμοι κι επιφυλάσσουν στους επισκέπτες του ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΝ πολύ κέφι, διασκέδαση και εκπλήξεις.

Η μεγάλη παρέλαση των .....

καρναβαλιστών θα γίνει την Κυριακή στις 13 Μαρτίου στις 4:00 μμ στην Κεντρική Πλατεία των Φιλιατρών.
Θα συμμετέχουν καρναβαλιστές από τα Φιλιατρά και τις γειτονικές πόλεις. Στο τέλος της εκδήλωσης θα υπάρχει ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με την Ίριδα Ζορμπά και τον Αλέξανδρο Αγγελούση. Το πρόγραμμα θα είναι ποπ/χορευτικό με κυρίως ελληνικά τραγούδια με στοιχεία από τη δεκαετία του 90 και κλασσικά αποκριάτικα τραγούδια.

Οι οργανωτές απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους Τριφύλιους όχι μόνο να παρακολουθήσουν την καρναβαλική παρέλαση αλλά και να μεταμφιεστούν και να συμμετέχουν σ` αυτήν.
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέχρι την τελευταία στιγμή στο Δημοτικό κατάστημα Φιλιατρών στην κυρία Μαρία Παναγιωτοπούλου στο τηλέφωνο 2761360023 και στην κυρία Παντελάκη Βιβή στο τηλέφωνο 6972297936.

Στις τρεις καλύτερες συμμετοχές, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα δοθούν χρηματικά βραβεία.
Σε περίπτωση βροχής οι οργανωτές έχουν φροντίσει να γίνει η γιορτή του καρναβαλιού στο κτίριο του Αγροτικού Συναιτερισμού. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση μέσω των ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και μέσω facebook.

Οι φίλοι μας μπορούν να μαθαίνουν τα νέα του ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ από τη σελίδα μας στο facebook στη διεύθυνση https://www.facebook.com/profile.php?id=100011435706656.

Οικονομικά το καρναβάλι στηρίζεται από το Δήμο Τριφυλίας και την Κοινωφελή Επιχείρηση καθώς και από επιχειρήσεις, επαγγελματίες και ιδιώτες της περιοχής. Σημαντικός χορηγός το ΑΒ FOOD MARKET ΦΙΛΙΑΤΡΑ. Μεγάλος χορηγός και αυτή τη χρονιά θα είναι η COSTA NAVARINO με τη χορηγία των ηχητικών.
Ευχόμαστε σε όλους καλές απόκριες και σας προσκαλούμε στην πόλη μας να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις μας.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής
Παντελάκη Βιβή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.