Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ!!!

Με πολύ κέφι, πλούσιο σε ιδέες, φαντασία και χιούμορ πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά το Φιλιατρινό Καρναβάλι, την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016.

Για άλλη μια χρονιά η καρδιά της αποκριάς για την Τριφυλία κτύπησε στα Φιλιατρά! Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες ......

πολύς κόσμος από τα Φιλιατρά και τις γειτονικές πόλεις διασκέδασε και ξέφυγε από την καθημερινότητα του… Ήταν ένα καρναβάλι που έδωσε και φέτος το ρυθμό του κεφιού στην Τριφυλία και ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του είτε συμμετέχοντας στην καρναβαλική παρέλαση είτε παρακολουθώντας το ως θεατής. Η πόλη των Φιλιατρών πλημμύρισε από κόσμο! Εκατοντάδες οι επισκέπτες της!!!

Η μεγάλη παρέλαση ξεκίνησε περίπου στις 4 το απόγευμα και κατέληξε στην πλατεία των Φιλιατρών όπου μικροί και μεγάλοι χόρεψαν και γλέντησαν με την ψυχή τους!
Στη μεγάλη γιορτή της πόλης, βοήθησε και ο καιρός που την ώρα της παρέλασης δεν έβρεξε. Στην παρέλαση συμμετείχαν περίπου 15 άρματα γκρουπ, σχολεία, πολιτιστικοί σύλλογοι και ιδιώτες.

Για πρώτη φορά φέτος, υπήρχε ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με την Ίριδα Ζορμπά και τον Αλέξανδρο Αγγελούση που απογείωσε το κέφι.
Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, ο πρώην Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας καθώς και δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τριφυλίας έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης του Φιλιατρινού Καρναβαλιού.

Την παρέλαση παρουσίασε η πρόεδρος του Συλλόγου Φιλοπροόδων Βιβή Παντελάκη στέλνοντας σε όλη την Τριφυλία το μήνυμα της χαράς, της συμμετοχής και της ελπίδας.
Το 1ο βραβείο απονεμήθηκε στο 1ο Νηπιαγωγείο με το θέμα «Θα ναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη» και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο με το θέμα «Αγρότες που κάνουν πλάκα κι όχι μπλόκα».

Το 2ο βραβείο απονεμήθηκε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο με το θέμα το «Σκάκι και τα Πιόνια του» και στην παρέα φίλων με το θέμα τα «Euro - Πρόβατα». Οι τελευταίοι το πρόσφεραν στο Ειδικό Σχολείο.

Το 3ο βραβείο κέρδισε το 1ο Δημοτικό Σχολείο με θέμα «Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο».

Το υπέροχο αυτό αποτέλεσμα ήταν προϊόν συλλογικής δουλειάς.
Ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Βασίλης Παπαθεοδοσίου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Φιλιατρών, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Χαράλαμπος Καναλουπίτης και το Τοπικό Συμβούλιο και η Καρναβαλική Επιτροπή, θέλουν να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους όσους συμμετείχαν στην πραγματοποίηση αυτής της μεγάλης αποκριάτικης γιορτής για τα Φιλιατρά και την Τριφυλία.

Συγκεκριμένα:
Το Δήμο Τριφυλίας και ιδιαίτερα το Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Κατσίβελα για την αμέριστη συμπαράστασή του.
Την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας και τον Πρόεδρό της Γιάννη Κατσούλα για την οικονομική στήριξη.
Το Μέγα Χορηγό, τη COSTA NAVARINO για τη μεγάλη χορηγία των ηχητικών και τη δωρεά 500 περίπου φιαλών κρασιού.
Το ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ FOOD MARKET Φιλιατρών για την πολύτιμη οικονομική του στήριξη.
Τα γκρουπ που συμμετείχαν: Τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών, τον Αγροτικό Κηπευτικό Συνεταιρισμό η ΤΡΙΦΥΛΙΑ, το 1ο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Φιλιατρών, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών, την Α΄, Β΄ και Γ΄ Τάξη του Γυμνασίου Φιλιατρών, την Α΄ και Β΄ Τάξη του Λυκείου Φιλιατρών καθώς και την παρέα των φίλων (Εuro –Πρόβατα).

Για τη σημαντική οικονομική τους συνεισφορά:
Το ασφαλιστικό γραφείο ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Την εταιρεία MILWUKEE (Επαγγελματικά Εργαλεία), τον Ι. Ε. Διαμαντόπουλο & Σια ΟΕ (Σιδηρές Κατασκευές), τους Αδελφούς Κοροβίλα (Αγροτικά Προϊόντα), το Super Market ΕΡΑΝΑ (Τσατσάκος Χαράλαμπος), τους Αδελφούς Κατσίρου (Χαρτοκιβώτια – Αρδευτικά), τους Αδελφούς Καφίρα (Ελαιοτριβείο), την εταιρεία FRUIT PALLAS (Αγροτικά προϊόντα - Πάλλας Δημήτριος), το Super Market CARREFOOR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ (Κατρίτσης & Υιός), τα αδέλφια Παπαγεωργίου (Χρώματα – Σιδηρικά – Ηλεκτρικά) και τη RILA HELLAS ΕΠΕ (Τυποποίηση Αγροτικών Προϊόντων).

Για την οικονομική τους προσφορά:
Το Φαρμακείο της κ. Πηνελόπης Σεραφείμ, το τυπογραφείο ANKO PRESS, το ζαχαροπλαστείο του κ. Σωτηρόπουλου Θανάση, το αρτοποιείο του κ. Τασουλή Θανάση, το κατάστημα ανδρικών – γυναικείων ενδυμάτων IN STYLE (Ανδρέας Κοσμόπουλος), το βιβλιοπωλείο της κ. Γεωργίας Κάη, το περίπτερο της κ. Ρενάτας, την ταβέρνα ΜΠΑΡΑΚΑ ΑΓΡΙΛΗΣ (Μπακογιάννης Θανάσης), το λογιστικό Γραφείο του κ. Χρήστου Σερέτη, την καφετέρια Haagen Dazs, το αρτοποιείο του κ. Χαράλαμπου Τζαγκαρόπουλου, το κατάστημα « Κλειδαράς Δυτικής Μεσσηνίας» του κ. Χαράλαμπου Ηλιάδη, το Ψαράδικο του κ. Διονύση Παπαδόπουλου, το Super Market του κ. Σωτήρη Λύκου, την πολιτικό μηχανικό κ. Κωνσταντίνα Ντινιώτη, το κατάστημα «Χρώματα – Κορνίζες» της κ. Μπέτυ Κατσούλη, τον κ. Κυριακόπουλο Γρηγόρη (Εργαλεία – Service), τον Κ. Λεωνίδα Ράλλη (Συστήματα Πληροφορικής), τους Αδελφούς Σαρματζή (ανδρικές – γυναικείες κομμώσεις), το φροντιστήριο του κ. Χρήστου Παπαγεωργίου, το κατάστημα παιδικών ενδυμάτων BALOONS – Κατσούλης Γεώργιος, την καφετέρια ΒΙΟΛΕΤΑ (Μαρκόπουλος Άγγελος), το Καθαριστήριο του κ. Σταμάτη Τσίγκανου, την καφετέρια ΓΑΛΑΞΙΑΣ, την ταβέρνα ΜΠΑΡΑΚΑ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (Δημητροπούλου Πολυξένη), το συνεργείο αυτοκινήτων του κ. Λατάνη Παναγιώτη, το Γυμναστήριο ΤΥΦΩΝΑΣ του κ. Χάρμπα Χαράλαμπου, το κρεοπωλείο του κ. Γεώργιου Στριμπάκου, το κατάστημα Γεωργικών Φαρμάκων των Αδελφών Σταθόπολου, το Λογιστικό Γραφείο του κ. Παναγιώτη Σταματελόπουλου, το Φαρμοκείο του κ. Βασίλη Παπαθεοδοσίου, το κατάστημα υδραυλικών – ηλεκτρικών ειδών της κ. Αικατερίνης Γιαννακοπούλου, το ψητοπωλείο του κ. Σταύρου Στριμπάκου, το φαρμακείο της κ. Χριστίνας Μπίμπα, το κατάστημα εσωρούχων – ενδυμάτων LIRCO (Αθηνά Λυριτζή), την καφετέρια ΜΑΝΤΕΙΟ του κ. Δημήτρη Κοροβίλα, το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ του κ. Γιώργου Τσατσάκου, το κατάστημα Πλακάκια – Είδη Υγιεινής του κ. Βασίλη Αλεξόπουλου και το κατάστημα Υλικών Οικοδομών του κ. Παναγιώτη Στυλιανού.

Για την προσφορά ειδών αποκριάς:
Το ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ FOOD MARKET Φιλιατρών, το Super Market CARREFOOR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ (Κατρίτσης & Υιός), τα βιβλιοπωλεία της κ. Αγγελικής Καραμανώλη και το ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ του κ. Δημήτρη Αβδάλα, το Super Market Παναγιωτόπουλος και το περίπτερο της κ. Ελένης Γιάννη.
Τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΗΠΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ «Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ» για την πολύτιμη παραχώρηση του χώρου τους.

Την Kυπαρισσιώτικη εταιρεία SATELLITE RECORDS τον κ. Σταμάτη Γκρίτζαλη και τους τραγουδιστές Ίριδα Ζορμπά και Αλέξανδρο Αγγελούση για την παρουσία τους.

Το ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ για την πολύτιμη συνδρομή του.

Ευχαριστούμε ακόμα όλους όσους μας επισκέφθηκαν από τις γειτονικές πόλεις και παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.