Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Κανονικά συνεχίζονται από την προσεχή Δευτέρα οι εργασίες στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας με σκοπό την όσο δυνατόν συντομότερη ολοκλήρωση του έργου της Αναδιαρρύθμισης του ισογείου, συνολικού προϋπολογισμού 1.246.407 €.

Η Οικονομική ......

Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου εξέτασε και ενέκρινε αίτημα παράτασης που είχε υποβάλλει η ανάδοχος εταιρία και συνεπώς από Δευτέρα 8-2-2016 οι εργασίες συνεχίζονται και πάλι.

Υπενθυμίζεται ότι σχεδόν έχει ολοκληρωθεί το ένα από τα δύο τμήματα και υπολογίζεται ότι εντός των επόμενων μηνών το έργο θα έχει ολοκληρωθεί. Ταυτόχρονα κανονικά θα συνεχιστούν και οι εργασίες για την ολοκλήρωση του Π.Ι.Βλαχόπουλου.

Με αφορμή την ανωτέρω εξέλιξη ο Διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος δήλωσε:

« Είχαμε δηλώσει καθαρά και μάλιστα κάποιες φορές και σε υψηλούς τόνους όλο το προηγούμενο διάστημα, ότι στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας θα πρέπει το συντομότερο δυνατόν να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να επανέλθει η Νοσηλευτική Μονάδα σε ομαλούς και κανονικούς ρυθμούς. Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που λαμβάνει χώρα και για μας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα η άμεση και αποτελεσματική ολοκλήρωσή του. Το έργο από Δευτέρα συνεχίζεται κανονικά και θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες. Από την πλευρά μας και σε καθημερινή βάση θα παρακολουθούμε την ροή των εργασιών και θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.