Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016

Σεμινάριο Μουσικής Ρεσιτάλ Σαξοφώνου και Βιολοντσέλου

Αύριο Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, στα Φιλιατρά, στις 8:00 το βράδυ στο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο το εξαιρετικό ΡΕΣΙΤΑΛ ΣΑΞΟΦΩΝΟΥ ΒΙΟΛΟΝΤΣΕΛΟΥ από τους διακεκριμένους βιρτουόζους, καθηγητές του Πανεπιστημίου της Φλόριντα των ΗΠΑ, Δρ. Jonathan Helton στο σαξόφωνο και Δρ. Steven Thomas στο βιολοντσέλο.

Το ίδιο Ρεσιτάλ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Ωδείο ........

Αθηνών και έγινε αποδεκτό από το κοινό με ιδιαίτερο ενθουσιασμό!!
Το πρόγραμμα του Ρεσιτάλ θα περιλαμβάνει έργα σύγχρονης κλασικής μουσικής καθώς και έργο του συμπολίτη μας Αθ. (Σούλη) Ζέρβα. Οι διακεκριμένοι σολίστ θα παρουσιάσουν το ίδιο μουσικό πρόγραμμα και σε φημισμένες αίθουσες, σε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες στα πλαίσια προγραμματισμένης περιοδείας που θα ακολουθήσει.

Την Κυριακή στις 12.00 ως τις 2.00 μμ. θα προηγηθεί σεμινάριο στα μέλη των φιλαρμονικών της Τριφυλίας. Στα πλαίσια του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν τεχνικές παραγωγής και ανάπτυξης καλαίσθητου ήχου, τεχνικές αναπνοής, τεχνικές βελτίωσης δεξιοτεχνίας, σύγχρονες τεχνικές, καθώς και ζητήματα ρεπερτορίου, απόδοσης ύφους και τεχνικές prima vista. Διδάσκοντες του σεμιναρίου θα είναι οι καθηγητές του Πανεπιστημίου της Φλόριντα των ΗΠΑ, Δρ. Jonathan Helton και Δρ. Steven Thomas.

Για όσους συμμετέχουν στο σεμινάριο η παρακολούθηση είναι δωρεάν.
Η εκδήλωση και το σεμινάριο πραγματοποιείται από το Σύλλογο Φιλοπροόδων στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεών του για τα ενενήντα χρόνια της πολιτιστικής του δημιουργίας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.