Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

Φιλιατρά: Οχι από το Τοπικό Συμβούλιο στην τοποθέτηση μπαρών στην πιάτσα ταξί. [ Video ]


Όχι αποφάσισε το τοπικό Συμβούλιο Φιλιατρών στο αίτημα των οδηγών ταξί να τοποθετήσουν στην πιάτσα χειροκίνητες μπάρες προκειμένου να μην παρκάρουν εκεί αυτοκίνητα και να διατηρείται ο χώρος ελεύθερος.

Η εισήγηση του προέδρου κ. Καναλουπίτη ήταν να μην γίνει δεκτό ......

το αίτημα των ιδιοκτητών ταξί, καθώς αυτό θα είναι αντιαισθητικό και αυτό δεν συμβαίνει πουθενά και σε καμία πόλη σε όλη την Ελλάδα.
Ο τοπικός Σύμβουλος κ. Κωτσάκης τάχθηκε αρνητικά στο αίτημα και τόνισε ότι το πρόβλημα δεν είναι οι μπάρες.

Υπάρχουν 10 άδειες ταξί στην πόλη. Κάθε μέρα υπάρχει ένα ταξί και δεν χρειάζεται να αναφερθεί τίνος είναι. 1ας κοιτάξουν όλα τα ταξί να είναι στην θέση τους τις ώρες που πρέπει για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο και μετά να το δούμε. Ήδη υπάρχουν πολλά παράπονα από πολίτες ότι τα ταξί μας δεν υπάρχουν στην Πιάτσα.
Ψηφίζω όχι.

Ο τοπικός σύμβουλος Γιάννης Γριβοκωστόπουλος πρότεινε να το αναβάλλουν και να καλέσουν τους ταξιτζήδες να πουν την γνώμη τους.
Ο κ. Καναλουπίτης επέμεινε να είναι αρνητικός στο αίτημα τονίζοντας ότι θα είναι αντιαισθητικό και θα δημιουργηθεί προηγούμενο και ο καθένας μετά θα ζητά μπάρες.
Ότι ήταν να τους κάνουμε ως Δήμος τους το κάναμε και με το παραπάνω.

Η σύμβουλος κ. Παπαγεωργίου στην τοποθέτηση της είπε ότι προφανώς η κίνηση αυτή είναι μια κίνηση άμυνας – αγανάκτησης από την πλευρά των οδηγών ταξί, και συμφώνησε με την θέση του κ. Γριβοκωστόπουλου για να καλέσουν και τους οδηγούς σε επόμενο συμβούλιο.

ΣΧΟΛΙΟ
Απορία προκαλεί η περίεργη στάση του παραιτηθέντα προέδρου κ. Φαρμάκη –πραγματικά απορώ ως τι είχε τοποθέτηση στο συμβούλιο και μάλιστα με επιμονή- ο οποίος φερόμενος ως ενεργό μέλος του Τοπικού σύμφωνα με τα λεγόμενα του προσπάθησε με το που τέθηκε το θέμα να προκαταβάλει την απόφαση του Συμβουλίου και να καταστήσει ως απολύτως δικαιολογημένο το αίτημα των οδηγών ταξί. Να υποθέσω ότι ξέχασε πως παραιτήθηκε?
Ηδη με την αποχώρηση του ο κ. Φαρμάκης φρόντισε να μας αφήσει ένα κατάλοιπο του με κίτρινη διαγράμμιση στην ανατολική πλευρά της πλατείας απέναντι από την Εθνική τράπεζα και μέχρι το περίπτερο για θέση Λεωφορείων.
Αλλα με αυτό, θα ασχοληθούμε σε νεότερη ανάρτηση.
Για να μην παρεξηγηθώ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΣΗ υπερ η κατά του αιτήματος των οδηγών ταξί. Σχολιάζω την συμπεριφορά του παραιτηθέντα κ. Φαρμάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.