Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Φιλιατρά: Πρώτο Τοπικό συμβούλιο για Καναλουπίτη και Παπαγεωργίου

Το πρώτο τους Τοπικό συμβούλιο -για διαφορετικούς λόγους ο καθένας- είχαν δυο μέλη του τοπικού χθες το απόγευμα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατρών.
Ο μεν Χαράλαμπος .....

Καναλουπίτης ο οποίος προέδρευσε για πρώτη φορά μετά την παραίτηση Φαρμάκη και η Ευανθία Παπαγεωργίου που αντικατέστησε τον παραιτηθέντα προέδρο.

Ο κ. Καναλουπίτης ως πρόεδρος πλέον του Τοπικού Συμβουλίου, δήλωσε ότι είναι μια ιδιαίτερη μέρα για εκείνον από το νέο του πόστο και καλωσόρισε στο σώμα την νεοεκλεγείσα σύμβουλο και της ευχήθηκε να είναι σιδεροκέφαλη και να αγωνίζεται για το καλό της πόλης μας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν και ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών κ. Παπαθεοδοσίου αλλά και ο παραιτηθείς πρώην πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου ο οποίος μάλιστα δήλωσε ότι αφήνει την πόλη σε καλά χέρια (του κ. Καναλουπίτη δηλαδή)

Η χθεσινή συνεδρίαση είχε και ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό καθώς ήταν η πρώτη συνεδρίαση που παρακολούθησαν μαθητές της 6ης Δημοτικού από το 3ο Δημοτικό Σχολείο.
Τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου φρόντισαν να υπάρχει λίγη πορτοκαλάδα και σοκολατάκια για τα παιδιά που θα βρίσκονταν στον χώρο.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS
Μετά την παραίτηση Φαρμάκη, είναι η πρώτη φορά που στο Δημοτικό Κατάστημα σχεδόν πάνα υπάρχει πολιτικός προϊστάμενος και δεν απουσιάζει αν δεν είναι κάτι σοβαρό
Και σίγουρα κ. Φαρμάκη η πόλη ΤΩΡΑ είναι σε καλά χέρια μιας και υπάρχει άμεση ενημέρωση και αντίδραση από την Δημοτική αρχή της πόλης για την επίλυση προβλημάτων που ανακύπτουν ανά πάσα στιγμή.
Κ. Καναλουπίτη και επίσημα πλέον Σιδεροκέφαλος και να εξακολουθήσετε να είστε δίπλα στον πολίτη όπως είσαστε τι τελευταίες μέρες ως πρόεδρος Τοπικού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.