Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015

ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΖΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

-Δύο πολύ ευχάριστα νέα για τον Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας αυτή την περίοδο. Πρώτον εγκρίθηκε από τον ΑΣΕΠ η προκήρυξη 8 θέσεων για τους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Τριφυλίας διάρκειας 8 μηνών.

Αυτές οι θέσεις κατανέμονται πιο αναλυτικά σε Νηπιο .......

βρεφονηπιοκόμους, Τ.Ε.-Δ.Ε., όπως και σε βοηθητικό προσωπικό όπως καθαρίστριες και μαγείρισσες για την εύρυθμη λειτουργίας τους. Δεύτερον ανακοινώθηκε από την Γ.Γ.Α Αθλητισμού το Πρόγραμμα Άθλησης για όλους- Μαζικός Αθλητισμός για τον φορέα αθλητισμού. Προβλέπονται 8 θέσεις γυμναστών ενώ έχουν εγκριθεί συνολικά 17 τμήματα για την άθληση στον Δήμο Τριφυλίας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι θα υλοποιηθούν το πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας, για παιδιά Δημοτικού, το πρόγραμμα Άθληση και Έφηβοι για νέους Λυκείου, Αθλητισμός και γυναίκα, πρόγραμμα για τα ΑΜΕΑ, καθώς και πρόγραμμα για την τρίτη ηλικία. Αξίζουν συγχαρητήρια στον δραστήριο Πρόεδρο του φορέα καθηγητή κ .Ζαχαρία Κανελλόπουλο και στους συνεργάτες του διότι κατέθεσαν τους καλύτερους φακέλους για την υλοποίηση των προγραμμάτων.

Χαρά στην υπομονή τους καθώς περίμεναν αρκετούς μήνες για την τελική έγκρισή τους, δίνοντας ουσιαστικά ανάσα στους Παιδικούς σταθμούς της περιφέρειας του Δήμου οι οποίοι περίμεναν προσωπικό για αρκετούς μήνες και είχαν φτάσει στα όριά τους. Αρκετοί Δήμοι σημειωτέον κόπηκαν από το πρόγραμμα. Από το www.kyparissianews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.