Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Κατήργησαν νύχτα την Επιτροπή αλήθειας για το Δημόσιο χρέος!!!!!!! [Συνημμένο ]

Οι αντιμνημονιακές μάσκες πέφτουν και η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποκαλύπτεται

Ο μνημονιακός προσανατολισμός της έρχεται καθημερινά στο φως απογοητεύοντας τους εκατομμύρια ψηφοφόρους που πίστεψαν στα μεγάλα λόγια, ότι δήθεν πρεσβεύουν το .....

διαφορετικό, ότι θα φέρουν την αλλαγή στη χώρα και θ΄απαλλαγούμε επιτέλους από το μνημονιακό ζυγό.
Όλα ψέματα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα και οι ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου όχι απλά «προσκύνησαν» μνημόνια και δανειστές, αλλά σπεύδουν να πετάξουν από τη Βουλή των Ελλήνων οτιδήποτε θυμίζει αντιμνημονιακή ρητορική.
Με το που εξελέγη η νέα κυβέρνηση προχώρησε στο «ξήλωμα» όλων στον ηλεκτρονικών συνδέσμων για την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους από το επίσημο site της Βουλής.

Παράλληλα, απέσυραν κάθε τι που θύμιζε τις δραστηριότητες της πρώην προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου όπως η παραπομπή για το πόρισμα της Επιτροπής χρέους, το λινκ για το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο Siemens κ.ά.
Το βράδυ της Πέμπτης, 12 Νοεμβρίου 2015, με μια λιτή ανακοίνωση, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης έγραψε τους τίτλους τέλους για την Επιτροπή για το Χρέος που είχε συστήσει η προκάτοχός του, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Με απόφαση του Νίκου Βούτση, που αναρτήθηκε στην Κοινοβουλευτική Διαφάνεια, η επιτροπή που συνέστησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, παύει πλέον να υφίσταται.
Οι λόγοι φυσικά, όπως θα δείτε και στο έγγραφο της Βουλής, δεν αναφέρονται. Επαληθεύεται, λοιπόν, σήμερα η μνημονιακή μετάλλαξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην οποία ο λαός στήριξε τόσες ελπίδες. Τα δύο κόμματα έσκιψαν το κεφάλι στους τοκογλύφους – δανειστές και έγιναν ίδιοι με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Συνημμένο: Η απόφαση κατάργησης (κλικ εδώ)

ΣΧΟΛΙΟ
Μας τάραξε στην νομιμότητα η παραφύσιν συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ.
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΝΟΜΙΜΌΤΗΤΑ ΑΛΕΞΗ. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΡΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.