Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

Στην Κυπαρισσία βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Απόστολος Τζιτζικώστας [ Φωτογραφίες ]

Στην Μεσσηνία βρέθηκε το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο ο Υποψήφιος για την Αρχηγία της ΝΔ κ. Απόστολος Τζιτζικώστας όπου χθές βράυ μίλησε στην Καλαμάτα.
Σήμερα το πρωί λίγα λεπτά πριν τις 11, ο κ. Τζιτζικώστας βρέθηκε στην Κυπαρισσία σε γνωστό καφέ της πλατείας στα πλαίσια της περιοδείας του στην Μεσσηνία και σε όλη την Ελλάδα.
Ο κ. Τζιτζικώστας .......

συνοδευόταν από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Περικλή Μαντά, τον πρώην βουλευτή Μεσσηνίας Δημήτρη Σαμπαζιώτη και τον πολιτευτή της ΝΔ Μίλτο Χρυσομάλη.

Ο κ. Τζιτζικώστας συναντήθηκε σε γνωστό καφέ με λίγους φίλους που έσπευσαν να τον υποδεχτούν ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Γιώγργος Φωτεινός, ο αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Χρονόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Σαρμαντζής, και Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, και ο Επικεφφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου κ Στάθης Ανδρινόπουλος.

Ο κ. Τιτζικώστας συνομίλησε για λίγη ώρα με στελέχη και φίλους της ΝΔ ενώ απέφυγε να μιλήσει σε Δημοσιογράφους και να παραχωρήσει έστω μια δήλωση για τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές.
Αμέσως μετά την συνάντηση με τα μέλη και τους φίλους του ο κ. Τζιτζικώστας αναχώρησε για τον Πύργο Ηλείας όπου ιθα μιλούσε σε προγραμματισμένη συγκέντρωση ενω το βράδυ θα βρεθεί στην Πάτρα για την μεγάλη του ομιλία.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.