Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Ο Τζιτζικώστας… τα ρίχνει στους εθελοντές της καμπάνιας του, για το αυτογκόλ με το τηλεοπτικό σποτ. Δείτε πως "αποτινάζει" απο πάνω του "παλιές νοοτροπίες".

Η ζημιά που προκάλεσε στην, έτσι κι αλλιώς φθίνουσα, καμπάνια Τζιτζικώστα, το ατυχές και προσβλητικό τηλεοπτικό σποτ, που εμφανίζει έναν νέο να πετάει… στο έδαφος έναν ηλικιωμένο που κουβαλούσε στην πλάτη του, έχει αναγκάσει τον .......

Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας να απολογείται σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Σήμερα ωστόσο, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, ο Απόστολος Τζιτζικώστας… έριξε το φταίξιμο στους εθελοντές της καμπάνιας του, υποστηρίζοντας ότι ήταν ουσιαστικά ένα σποτάκι που έφτιαξαν εκείνοι, και αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο ίδιος… δεν γνώριζε.

“Οι εθελοντές που έκαναν αυτό το σποτάκι ήθελαν να συμβολίσουν ότι πρέπει να αποτινάξουμε από πάνω μας τις παλιές νοοτροπίες”, δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου που έστειλε το γραφείο του.

Η άγαρμπη απόπειρα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας να βρει ενόχους, καθιστά ακόμη πιο δύσκολη τη θέση του, μιας και, στην περίπτωση που κάποιος αποδεχθεί ως αληθή όσα λέει, αυτό σημαίνει ότι… δεν έχει γνώση και λόγο για πολύ σημαντικά ζητήματα της καμπάνιας του, όπως ένα τηλεοπτικό σποτ, στο οποίο βεβαίος μιλάει ο ίδιος, και όχι κάποιος… άλλος.

Η θύελλα αρνητικών εντυπώσεων που προκάλεσε το αυτογκόλ με το τηλεοπτικό σποτ του Απόστολου Τζιτζικώστα, θύμισε σε πολλούς το αντίστοιχο αυτογκόλ που είχε βάλει ο Γιάννης Τζανετάκος, όταν με αντίπαλο τη Φώφη Γεννηματά για τη Νομαρχία Αθηνών, είχε παρουσιάσει τηλεοπτικό σποτ, με τον ίδιο ως… τζιπ, και τη σημερινή πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ως… FIATάκι.

Με τα γνωστά αποτελέσματα, της συντριβής του Γιάννη Τζανετάκου από τη Φώφη Γεννηματά στην κάλπη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.