Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015

On Line test με τις ερωτήσεις για το Πιστοποιητικό Ορθής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων

Όπως ήδη γνωρίζετε το Πιστοποιητικό Ορθής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων είναι προϊόν ενός νόμου που κυρώθηκε στην βουλή από το 2012.
Σύμφωνα με τον Νόμο, μετά τις 25 Νοεμβρίου 2015 όποιος δεν το έχει δεν θα μπορεί να αγοράσει από κανένα πρατήριο γεωργικά φάρμακα.
Στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ έχει ήδη ξεκινήσει η κατάθεση αιτήσεων......

συμμετοχής σε εξετάσεις για την απόκτηση του πιστοποιητικού και σύμφωνα με πληροφορίες μας το ποσοστό επιτυχίας αγγίζει το 100% από όσους έχουν ήδη δώσει εξετάσεις.

Η διαδικασία της εξέτασης γίνεται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και έχει ως εξής:

1. Υπάρχουν 150 ερωτήσεις σε μορφή πολλαπλών επιλογών απάντησης όπου μία από τις 4 απαντήσεις που δίνονται σε κάθε ερώτηση είναι σωστή.

2. Από αυτές τις 150 ερωτήσεις ο υπολογιστής επιλέγει τυχαία 40 ερωτήσεις για το test και ο εξεταζόμενος για να είναι επιτυχών θα πρέπει να απαντήσει σωστά σε 20 ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ από τις 40 ερωτήσεις.

3. Απαντώντας σωστά στις 20 ερωτήσεις θεωρείστε επιτυχών και μπορείτε να πάρετε το πιστοποιητικό Ορθής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων.

Για να εξοικειωθείτε με το περιβάλλον της εξέτασης υπάρχει στο internet, προσομοίωση της εξέτασης όπου μπορείτε να κάνετε εξάσκηση όσες φορές θέλετε πριν πάτε να δώσετε την τελική σας και φυσικά επίσημη εξέταση σας.

Πατήστε εδώ για την προσομοίωση της εξέτασης.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Στην σελίδα που θα σας ανοίξει στην δεξιά πλευρά και κάτω απο το Κόκκινο πλαίσιο υπάρχει ένα δεύτερο πλαίσιο πράσινου χρώματος όπως αυτό που σας δείχνουμε.Πατάτε επάνω στο πράσινο πλαίσιο και ξεκινάτε την εξομοίωση της εξέτασης.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.