Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Τσίπρας: Η εντολή του λαού δεν είναι εντολή ρήξης με την Ευρώπη [ Video ]

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο πρωθυπουργός στον ελληνικό λαό τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν έχει νικητές και ηττημένους.

Σε τηλεοπτικό του μήνυμα ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι αυτήν την ώρα ο τόπος χρειάζεται ενότητα και συνοχή, ομοψυχία και συνεννόηση, ενώ σημείωσε ότι σήμερα όλοι μαζί γράψαμε λαμπρή σελίδα. "Αποδείξαμε ότι η δημοκρατία δεν εκβιάζεται", πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός .......

επιβεβαίωσε ότι έχει πλήρη συνείδηση ότι η εντολή που έδωσε ο λαός δεν είναι ρήξης με την Ευρώπη αλλά ενίσχυσης της διαπραγματευτικής δύναμης για βιώσιμη συμφωνία.

Τόνισε ότι αύριο η Ελλάδα θα προσέλθει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης και πως άμεση προτεραιότητα της είναι η τάχιστη αποκατάσταση του τραπεζικού συστήματος, της οικονομικής σταθερότητας και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η ΕΚΤ καταλαβαίνει πλήρως και την ανθρωπιστική διάσταση που έχει πάρει η κρίση στη χώρα μας.

Σημείωσε ότι ταυτόχρονα η κυβέρνηση είναι έτοιμη να συνεχίσει την διαπραγμάτευση με ένα πλάνο αξιόπιστης χρηματοδότησης, με σχέδιο αξιόπιστων μεταρρυθμίσεων με κριτήριο την κοινωνική δικαιοσύνη και τη μεταφορά των βαρών στους οικονομικά ισχυρούς, καθώς επίσης και με αξιόπιστο σχέδιο επενδύσεων.

Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, και ζήτησε να συγκαλέσει τη Δευτέρα συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, τόσο για να τους ενημερώσει για τα επόμενα βήματα, όσο και για να τους ακούσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.