Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Το πιo δρoσερό γλυκό ψυγείου με πορτοκαλάδα

Πρόκειται για ένα υπέροχο δροσιστικό γλυκό που θα σας ξετρελάνει.
Το δοκιμάσαμε, μας άρεσε πολύ και σας το προτείνουμε.


Υλικά

1 πακέτο άνθος αραβοσίτου Γιώτης (μεγάλο)
3 ποτήρια γάλα
3 ποτήρια πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό
2 ποτήρια ζάχαρη
2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ

Εκτέλεση

Σε ένα τάπερ ή πιρέξ, βάζετε μία στρώση πτι μπερ, αφού τα έχετε βουτήξει λίγο στο γάλα. Σε κατσαρολάκι βάζετε τη μισή ποσότητα της κρέμας γιώτης και 1 ποτήρι ζάχαρη και 3 ποτήρια γάλα και το βράζετε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας, μέχρι να πήξει.

Ρίχνετε το μείγμα πάνω στα πτι-μπερ και βάζετε άλλη μία στρώση μπισκότα. Σε κατσαρολάκι βάζετε την υπόλοιπη κρέμα γιώτης και 1 ποτήρι ζάχαρη και 3 ποτήρια πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό. Το βράζετε σε σιγανή φωτιά μέχρι να πήξει και το ρίχνετε πάνω από τα μπισκότα. Αφού κρυώσει το γλυκό το τοποθετείτε στο ψυγείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.