Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Επίθεση Μπέου σε Παπανδρέου:: "Απατεώνα κατέστρεψες τη χώρα" (video)

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν το πρωί της Πέμπτης σε γνωστό ξενοδοχείο του Βόλου, όταν, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντηση στελεχών του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. με τον πρόεδρο του κόμματος και πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, στο σημείο εμφανίστηκε και ο πρώτος πολίτης του Βόλου, Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, όπως ......

αναφέρει το e-volos.gr.

“Απατεώνα, κατέστρεψες την Ελλάδα. Ντροπή σου…”, είπε ο Αχιλλέας Μπέος απευθυνόμενος προς τον Γιώργο Παπανδρέου και ξαφνικά, συγκεκριμένα κομματικά στελέχη τα οποία διακρίνονται στα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ πλάνα του e-Volos.gr, επιτέθηκαν στον Δήμαρχο, προπηλακίζοντάς τον. Επικράτησε χαμός, με τους πιο ψύχραιμους, όπως επίσης διακρίνεται στο βίντεο, να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με την λύση να έρχεται από την επέμβαση των αντρών της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-Volos.gr, ο Δήμαρχος ενδέχεται να καταθέσει μηνύσεις εναντίον όσων προσπάθησαν τον τον προπηλακίσουν, επειδή, όπως υποστηρίζει, τόλμησε να ασκήσει ευθεία κριτική κατά πρόσωπο στον πρώην πρωθυπουργό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.