Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Αναπροσαρμογή τιμών για τον OTE TV απο 20 Αυγούστου??

Πληροφορίες που θέλουν τον OTE TV να προχωράει σε αναπροσαρμογή τιμών απο 20/08 και εν όψει Champions και Europa League δημοσιεύτηκαν σε κάποια δορυφορικά fora και είναι πιθανόν να έχουν βάση. Συμφωνα με τις πληροφορίες αυτές οι νέες τιμές συνδρομών θα διαμορφωθούν ως εξής :

Νέες τιμές απο 20 Αυγούστου για νέους και υπάρχοντες πελάτες OTE TV.: ......

24,90€ Full Pack 24μηνη δέσμευση

22,90€ Sports Pack 24μηνη δέσμευση

26,90€ Full Pack 12μηνη δέσμευση

24,90€ Sports Pack 12μηνη δέσμευση

Οι υπάρχοντες πελάτες μπορούν είτε να μεταβούν σε κάποιο απο τα παραπάνω πακέτα είτε να υποβάθμισουν το πακέτο τους, είτε να καταγγείλουν την σύμβαση αζημίως επιστρέφοντας τον παρεχόμενο εξοπλισμό.

Εδώ να θυμίσουμε ότι ο OTE TV απο το καλοκαίρι του 2015 παίρνει την σκυτάλη απο τη Nova και θα ξεκινήσει τις δικές του μεταδόσεις όπου : στο Champions League, θα προβάλει: Aποκλειστικά όλους τους αγώνες των Play off της διοργάνωσης και τις 2 αγωνιστικές ημέρες. Αποκλειστικά, από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τρίτης.

Αποκλειστικά, από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τετάρτης, πλην ενός κάθε φορά που θα προβάλλεται σε παράλληλη μετάδοση από τον OTE TV και ένα κανάλι ελεύθερης μετάδοσης (ο τελικός θα προβληθεί παράλληλα από κανάλι ελεύθερης μετάδοσης).

Στο Europa League, ο ΟΤΕ TV έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα και τους 204 αγώνες της διοργάνωσης μέχρι τον τελικό (ο τελικός θα παραχωρηθεί από τον ΟΤΕ TV για παράλληλη προβολή σε κανάλι ελεύθερης μετάδοσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.