Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Αντίστροφη μέτρηση για την ΕΡΤ. Πέμπτη 11/6 και ώρα 06:00 στον αέρα.

ΣΕ 20 ΩΡΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!!

Σε σχεδόν πλήρη ανάπτυξη επιστρέφει η ΕΡΤ, καθώς την Πέμπτη 11 Ιουνίου και ώρα 06:00 το πρω. Εκτός από την ΕΡΤ1, το πρόγραμμα της οποίας έχει γνωστοποιηθεί, θα ακουστούν στα ........

ερτζιανά και όλα τα προγράμματα της ΕΡΑ: ΠΡΩΤΟ, ΔΕΥΤΕΡΟ, ΤΡΙΤΟ, ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ΚΟΣΜΟΣ, ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και Περιφερειακοί Σταθμοί.

Επίσης, στους δέκτες και η ΕΡΤ 2 με δικό της πρόγραμμα.

Όσον αφορά την ΕΤ3, προγραμματίζεται να οριστούν τα δύο μέλη της τριμελούς διοικούσας επιτροπής της, με την προσδοκία να εκλεγεί το συντομότερο από τους εργαζόμενους και το τρίτο μέλος της, ώστε το κανάλι να επαναλειτουργήσει εντός οκτώ έως δέκα ημερών.

Το άνοιγμα θα κάνουν στις 06:00 οι δημοσιογράφοι Νίκος Αγγελίδης και Βασιλική Χαϊνά με την «Πρωινή Ενημέρωση» μέχρι τις 08:00 ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρουν και μέχρι τις 10:00 η Μαριλένα Κατσίμη και ο Γιάννης Δάρρας και στη συνέχεια, μέχρι τις 12:00 ο Φάνης Παπαθανασίου και η Μάριον Μιχελιδάκη.
Ο ενημερωτικός μαραθώνιος της ΕΡΤ θα συνεχιστεί στις 16:00 με την εκπομπή «OnERT» και τους Ελένη Χρονά και Ανδρέα Ροδίτη.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ημέρας θα μεταδοθεί στις 21:00 και θα το παρουσιάζει ο Πάνος Χαρίτος, ενώ η ανασκόπηση της ημέρας στο νυχτερινό δελτίο, στις 24:00.

Στις 22:00 θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου «Το χαμένο σήμα της Δημοκρατίας» και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση με τον δημιουργό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.