Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Τα τελευταία δευτερόλεπτα της ΝΕΡΙΤ και τα πρώτα λεπτά της ΕΡΤ1 [ VIDEO ]

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΗΣ ΝΕΡΙΤ

Δύο χρόνια μετά το μαύρο στην ΕΡΤ και τη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ, η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, εκπέμπει και πάλι στους τηλεοπτικούς δέκτες από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 11 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε .....

με την αλλαγή του λογότυπου από Ν σε ΕΡΤ1 και ταυτόχρονα προβλήθηκε βίντεο με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου (μια παράδοση που καταργήθηκε επί ΔΤ και ΝΕΡΙΤ).

Το νέο πρόγραμμα εγκαινιάστηκε με την πρωινή ενημερωτική εκπομπή στις 6 με παρουσιαστές τον Νίκο Αγγελίδη και τη Βασιλική Χαϊνά, δίδυμο που παρουσίαζε την αντίστοιχη εκπομπή στο ERTopen.
Στις 8 θα ακολουθεί η Μαριλένα Κατσίμη και ο Γιάννης Δάρρας που επιστρέφουν μετά από δύο χρόνια στην ΕΡΤ, ενώ στη ζώνη 10 με 12 παραμένει ο Φάνης Παπαθανασίου με παρτενέρ του πλέον τη Μάριον Μιχελιδάκη.

Τα δελτία ειδήσεων στις 12 και στις 3 θα εκφωνούν η Ντένια Σαρακίνη και ο Αντώνης Αλαφογιώργος ενώ στο δελτίο των 6 (από ωριαιό μετατρέπεται εφεξής σε ημίωρο) θα παραμείνει κατά πάσα πιθανότητα η Αντριάννα Παρασκευοπούλου. Από τη 1 εώς τις 3 συνεχίζει το «Μένουμε Ελλάδα», στη ζώνη 4-6 θα προβάλλεται νέο πολιτιστικό μαγκαζίνο - infotainment με τον Ανδρέα Ροδίτη και την Ελένη Χρονά ενώ από τις 8 έως τις 9 προστίθεται εκπομπή με διεθνείς ειδήσεις με την Μαρία Κονταξή και τον Παντελή Γκόνη. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων μεταφέρεται στις 9 με παρουσιαστή τον επί σειρά ετών ανταποκριτή στη Μέση Ανατολή της ΕΡΤ, Πάνο Χαρίτο.

Το άνοιγμα της ΕΡΤ χαιρέτισε, με ανακοίνωση και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).
Το κλίμα, σήμερα, αναμένεται να είναι εορταστικό καθώς, στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου διοργανώνεται στις 20:00 μεγάλη συναυλία, με πλήθος γνωστών καλλιτεχνών να δίνουν το παρών, ανάμεσά τους, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιώργος Ανδρέου, με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Νίκος Ζιώγαλας κ.α.

Η συναυλία θα μεταδίδεται ζωντανά από το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, καθώς από αύριο στα ερτζιανά θα εκπέμπουν όλοι οι σταθμοί της ΕΡΑ (ΠΡΩΤΟ, ΔΕΥΤΕΡΟ, ΤΡΙΤΟ,
ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ΚΟΣΜΟΣ, ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) και τα περιφερειακά κανάλια, στέλνοντας το μήνυμα σε ολόκληρο τον Ελληνισμό.
Όσον αφορά την στελέχωση του φορέα, σύμφωνα με στοιχεία, οι αιτήσεις επανόδου του προσωπικού έφθασαν τις 1.665, ενώ, άμεσα, θα προχωρήσουν και οι νομικές τροποποιήσεις, προκειμένου να καταστεί πιο εύρυθμη η λειτουργία της εταιρείας.

Τις αντιρρήσεις της για τις διαδικασίες επαναλειτουργίας της ΕΡΤ έχει εκφράσει η ΠΟΣΠΕΡΤ, η οποία στις 19:00 καλεί σε συγκέντρωση στο Ραδιομέγαρο.
Δείτε στο βίντεο τα τελευταία δευτερόλεπτα της ΝΕΡΙΤ και τα πρώτα λεπτά της ΕΡΤ1.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.